FOTO by Intimissimi

Moda

Intimissimi donje rublje kao stvoreno za strastvene noći!

Viktoria Mikulić 23. siječnja 2023.

Nova kolekcija odiše profinjenošću, a istodobno izgleda veoma atraktivno..

Valentinovo je za manje od mjesec dana i iako mnogi ovaj dan ne smatraju posebnim, već su mišljenja da bismo ljubav trebali iskazivati svakodnevno, ipak je lijepo obilježiti ga na najljepši mogući način s voljenom osobom.

Naravno da nam Dan zaljubljenih ne bi trebao biti glavni razlog da odjenemo nešto efektno, da odemo na večeru s jačom polovicom ili da dobijemo buket cvijeća, no opet je lijepo da nas se netko sjeti i iznenadi s nečime.

Kada govorimo o donjem rublju, ako nam se nešto sviđa, npr. čipka i crvena boja, ne bismo trebali čekati specijalnu prigodu da isto odjenemo jer je svaki dan idealan za nošenje atraktivnih kompletića, no ipak, Valentinovo je odličan poticaj da si priuštimo nešto novo, nešto što ostalih dana u godini možda ne bismo.

Valentinovska kolekcija ukrasila Intimissimi izloge!

Intimissimi, talijanski brend najpoznatiji po asortimanu donjeg rublja meka je za zaljubljene, kao i za sve žene koje drže do sebe i vole izgledati besprijekorno. Bez obzira što se donje rublje ne vidi odjeće, mi znamo što nosimo ispod i to nam daje potrebnu dozu samopouzdanja.

Bilo da tražite ideje za poklone za Valentinovo ili se želite počastiti, otkrijte prekrasnu ponudu donjeg rublja u ekskluzivnoj kolekciji posvećenoj danu ljubavi. Inspirirajte se i pronađite idealan poklon za Valentinovo…

U nastavku donosimo galeriju s mnoštvom primjeraka u ružičastoj, crvenoj, crnoj i bijeloj boji koji su kao stvoreni za mjesec zaljubljenih, ali i za sve ostale dane u godini… Od grudnjaka, gaćica, bodija do ogrtača, sigurni smo da ćete se zaljubiti barem u jedan od ovih komada:

Cijene nove valentinovske kolekcije možete saznati na intimissimi.com/us!