FOTO by Intimissimi

Modni dodaci

Intimissimi čipkasto donje rublje rezervirano za prvu bračnu noć!

admin 09. rujna 2021.

Nova dva seta omiljenog talijanskog brenda dodatno će rasplamsati strasti...

Prva bračna noć je nešto što zauvijek pamtimo, kao i taj cijeli dan upotpunjen ceremonijom vjenčanja i proslavom.

Svaka djevojka još od djetinjstva sanja o savršenoj vjenčanici, cipelama i frizuri, no sve što je na kraju bitno ste vas dvoje i trenuci kada ostanete sami.

Previše se stresiramo oko toga hoće li sve ispasti dobro, a najvažnije je uživati i jednostavno se prepustiti – jer to je samo vaš dan i nikada se više neće ponoviti (a možda i hoće).

Kada sva pompa nestane i pozdravite se s posljednjim uzvanikom, što vam prvo padne na pamet? Želite da ta noć potraje što duže, a sva ta silna organizacija i leptirići u trbuhu su vas pomalo umorili i niste sigurni hoćete li izdržati ostati budni. Za vođenje ljubavi uvijek nam preostaje i onaj zadnji atom energije, posebice ako je druga strana dovoljno nježna…

Svaka mladenka trebala bi se pobrinuti o donjem rublju koje će nositi prve bračne noći te tako dodatno rasplamsati strasti. Kada se pojavite u istome i vaš suprug ostane bez daha, vjerujte da će umor odmah proći.

Intimissimi je naš redoviti izvor inspiracije kada želimo romantično, a istodobno provokativno donje rublje.

Najnovija bridal kolekcija donosi dva seta u čipkastom izdanju i bijeloj boji koji će vjerojatno osvojiti svaku buduću mladu.

Jedan gornji dio dolazi u vidu čipkastog trokutića sa satenskim rubom i mašnom, dok je drugi napravljen u stilu push up grudnjaka.

Oba modela gaćica osmišljena su u jednakom tonu poput grudnjaka i također ih upotpunjuje mašna.

Ova dva modela ne samo da će zapaliti atmosferu u sobi, već će vam zaista podići samopouzdanje i pružiti noć prepunu strasti koju nikada nećete zaboraviti.