FOTO by Intimissimi

Moda

Intimissimi čipkaste spavaćice golicaju maštu!

Viktoria Mikulić 25. svibnja 2022.

Za najstrastvenije trenutke u spavaćoj sobi…

Prave dame nikada ne otkrivaju previše, ali zato u spavaćoj sobi mogu biti potpuno svoje i odjenuti štogod požele. Ne znamo je li vaša jača polovica primjećuje detalje, no svakoj ženi je važno da se u onome što nosi ispod osjeća ugodno i lijepo.

Često ispod poslovnog odijela ili neke svečane haljine odjenemo atraktivno donje rublje i bez obzira što to nitko ne vidi, nama isto daje samopouzdanje u ključnim trenucima.

Kada smo u potrazi za kvalitetnim i modernim donjim rubljem, talijanski brend Intimissimi jedna je od prvih adresa na koju se uputimo. Njihovi grudnjaci i gaćice izgledaju poput pravih malenih remek djela, kao i spavaćice koje će zagolicati maštu u spavaćoj sobi.

Oni dolaze u 5 šarmantnih boja, bež, crnoj, puder rozoj i nebesko plavoj. Ako ih poželite nositi u svakodnevnim prilikama, nude nijansa najbolje će se uklopiti za dnevni i večernji look jer se u nijednom trenutku neće nazirati ispod odjeće.

Ova neodoljiva spavaćica od tila ima podesive naramenice, a krasi je i čipka koja joj daje onu romantičnu notu. Ako je vašem partneru dan bio stresan i užurban, pojavite se u ovoj spavaćici u kasnim večernjim satima i opustit ćete ga u trenu. Uz isto možete nositi i visoke štikle i podignutu punđu, za još zanosniji dojam.

Ako su vam spavaćice draže od pidžama ili si jednostavno želite priuštiti nešto novo, više detalja o Intimissimi novitetima saznajte putem LINKA.