Odjeća

Intimissimi bridal kolekcija koju bi trebale škicnuti buduće mladenke!

Viktoria Šafranić 04. rujna 2019.

Najvažniji dan u životu je tek pred vama?

Vjenčanje je čin koji ćete zauvijek pamtiti. Taj poseban dan planira se mjesecima kako bi sve do posljednje sitnice izgledalo besprijekorno.

Iako je na mladencima da se taj dan zabave kao nikada u životu, ponekad stres odradi svoje i na kraju jedva čekate zajedno doći kući, odmoriti od svih i svega te uživati u trenucima intimnosti. Nemojte da vas umor obeshrabri da odjenete donje rublje koje ste kupili specijalno za tu večer (jutro).

Pokušajte ne zaspati već pripremite svom partneru pravi vrtlog strasti. Intimissimi bridal kolekcija u tome će vam pomoći. Iako je može nositi svatko, ipak je posebno rezervirana za sve buduće mladenke.

Unutar divnog asortimana mogu se pronaći grudnjaci, gaćice, svileni ogrtači, čipkasti bodiji i još mnogo zanimljivih stvarčica. Ono što im je većini zajedničko je najljepša bijela boja.

Ako se svadbena zvona bliže, a još uvijek nemate spremno doje rublje, sada možete sugerirati prijateljicama što da vam poklone za djevojačku…ovaj atraktivan dar vašem će partneru biti šećer na kraju dana.