FOTO by Intimissimi

Moda

Intimissimi bluza s velikom mašnom jedina je stvar koja izgleda classy i u prozirnom izdanju!

Antonija Andabak 09. studenoga 2020.

Intimissimi je i sam ovoj košulji s točkicama dao epitet "zavodljiva"!

Obično, za postizanje nešto odvažnijeg looka, često posežemo za haljinama s otvorima i rasporima kako bismo istaknuli ono što nam se na nama najviše sviđa, no postoji izuzetak za to pravilo.

Ovog mjeseca, primijetili smo mnogo elegantnih prozirnih bluza od tila i svilenkaste organze ispod kojih se nosi samo grudnjak ili nježni topić u istoj boji. U kombinaciji s naglašenim ramenima, takve bluze izgledaju romantično, a uz dodatak velike mašne – poprimaju classy, smion izgled.

Upravo jedna takva, zapela nam je za oko u ponudi Intimissimi noviteta, osobito jer je i sama dobila naziv “flirty”. I doista, crna prozirna bluza s točkama camel nijanse, fantastično ističe svoju zavodljivu stranu upravo u kombinaciji s crnim grudnjakom ili crnim topićem.

Intimissimi bluza s velikom mašnom
Intimissimi bluza s velikom mašnom

Budite oprezni odlučujete li se za opciju grudnjaka koji bi u ovom slučaju morao biti zatvorenijeg tipa kako bi izbjegli doticaj s preizazovnim izgledom ako ciljate na odvažan izgled.

Intimissimi bluza s velikom mašnom
Intimissimi bluza s velikom mašnom

Spomenuti izgled postići ćete uz elegantne hlače visokog struka ili pencil suknjom visokog struka koji će vizualno izdužiti vašu liniju, a dodatan bonus ide čizmicama na visoku petu.

Ciljate li na nešto opušteniju varijantu, mnoge su ljubiteljice mode ovaj trend “isfurale” s trapericama ispranog looka.

Intimissimi bluza veoma je interesantna s točkicama koje su sitno raspoređene na rukavima, te krupnije s prednje i stražnje strane košuljice, a velika mašna daje sexy, strogi izgled. Sviđa li vam se ovakav odvažan komad odjeće, možete ga checkirati OVDJE!