FOTO by Instagram @imarninails

Ljepota

Instagram inspiracije za top ljetne manikure

Mia Vodopija 10. svibnja 2021.

Šarene ideje koje vaši nokti zaslužuju

Svi znamo onaj blaženi osjećaj da nam je život sređen kada su nam nokti sređeni. Iako živimo u svijetu u kojem se nail art stalno unapređuje, mnoge žene se drže svojih klasičnih boja i ne eksperimentiraju previše.

Da pogodimo: trenutno u košarici ispod vašeg lavaboa imate oko 14 lakova za nokte, od kojih je njih 13 zastarjelo, odvojili su se i nekako su ružni. Četrnaesti lak je iste boje koju ste nosili svaki tjedan u proteklih godinu dana. Jesmo li blizu?

Koliko god je lijepa vaša nijansa koju uvijek odabirete, uskoro će službeno biti sezona ljetnih manikura (i pedikura), a na tržištu je jednostavno previše prekrasnih nijansi da biste se držali iste boje.

Stoga, kako se vani počinje zagrijavati, tako bi bilo dobro odabrati i boje lakova koje odgovaraju sezoni.

Bez obzira radite li pedikuru ili manikuru kod kuće ili se vaš lokalni salon za nokte napokon otvorio, donosimo vam Instagram inspiracije za top ljetne manikure. Kako bismo vam pomogli da imate “hot girl summer” iz snova, suzili smo popis na najljepše boje i dizajne koje ćete vidjeti svugdje ovog ljeta.

Nećemo dozvoliti koroni da nam i ove godine pomrsi planove! Uživajte u izboru trendy boja poput žute, boje lososa, crvene, plave i još mnogih drugih. Izaberite svoje ovogodišnje ljetne favorite, a zatim bacite u smeće onu blijedo pink nijansu koju ste dobili za vjenčanje svoje sestre prije deset godina.