FOTO by envy Croatia

Dom

Insekti, iš, iš! Uz ove must-have proizvode leteća ekipa nam neće ni primirisati!

Viktoria Šafranić 01. lipnja 2021.

Možda ih ne možemo iskorijeniti, ali ih zato itekako možemo držati podalje od sebe…

Mahanje rukama po zraku ljeti nam je postala svakodnevica, dok pokušavamo uhvatiti te nestašne komarce. Vjerojatno bi se mnogi složili da nam je to ujedno i dobar trening za bicepse, no nama je ipak draže na godišnjem odmoru izležavati se i opuštati, a ne se dodatno naprezati. Za oblikovanje linije smo se pobrinuli ranije uz teretanu i trening na otvorenom, drugo nam nije potrebno.

Upravo zato bacili smo se u potragu za najnovijim preparatima protiv komaraca i ostalih insekata koji će ih držati podalje od nas, a uz koje će naše ruke zadržati prirodan položaj.

Uz naše standardne favorite poput Autan Family suhog spreja i Losiona te Raid električnog aparatića, na tržištu su se posebno istaknula 4 nova proizvoda koja će vas obraniti u svim situacijama, ne samo od komaraca već i ostalih neželjenih insekata.

Photo by: envy Croatia

Bez obzira nalazite li se kod kuće, na plaži, u prirodi ili na nekoj drugoj lokaciji, uz sebe biste trebali imati Raid i Autan novi asortiman koji je totalni must-have.

KOMARCI, KRPELJI, MUHE

Za početak, tu je Autan® Botanicals  sprej na bazi biljaka, dobiven iz destiliranog ulja stabala eukaliptusa citriodora. Radi se o prirodnom i obnovljivom resursu uzgajanom u nekoliko dijelova svijeta.

Photo by: envy Croatia

Ovaj repelent štiti od krpelja do 5 sati, od komaraca do 6 sati, a protiv mušica do 3 sata. Jednako efektivan je i Autan® Botanicals losion koji štiti do 8 sati od komaraca, a koji je također dobiven iz ulja Eucalyptus Citriodiora – najučinkovitijeg sredstva za odbijanje insekata u prirodi.

Nanose se maksimalno dva puta dnevno, direktno na izloženu kožu (približno 6-7 pritisaka rukom / po podlaktici/nozi). Štitit će vas satima, a ne sadrže DEET i ne nadražuju kožu.

Photo by: envy Croatia

Ono što je posebno zgodno je njihova veličina zbog koje stanu u svaku torbicu, neovisno o tome jeste li ljubiteljica bucket torbica, vrećastih, kockastih modela ili mini ruksaka. Postat će esencijalna stvarčica bez koje nećete izlaziti.

Nadalje, tu je “Raid® Sprej protiv letećih insekata s aqua-base tehnologijom koji je zahvaljujući svojoj formuli, djelotvoran protiv muha, običnih komaraca, tigrastih komaraca, osa i svih drugih letećih insekata kao što su moljci, stršljeni i mušice. P.S. Uništava čak i skrivene komarce.

Photo by: envy Croatia

Riječ je o optimiziranoj formuli na vodenoj bazi, koja se može koristiti u svim sobama kuće i uz koju više ne morate brinuti za svoje najdraže biljke jer ih neće oštetiti.

MRAVI, ŽOHARI, PAUCI, SMRDLJIVI MARTINI

Za kraj, donosimo jedan novitet koji nije namijenjen za komarce već za gmižuće insekte koji nam ljeti ne dopuštaju disanje punim plućima.

Upravo zato, u našoj kuhinji, na terasi ili u dnevnom boravku, ljeto je nezamislivo uz Raid® Freeze Spray™ sprej bez aktivnog insekticida. Umjesto da ih samo pošpricate, ovaj vam sprej omogućuje da u sekundi smrznete sve insekte te ih potom jednostavno uklonite iz prostorije. Vizualni doživljaj dodatno će upotpuniti sloj mraza nakon što ih pošpricate, a koji brzo nestane i ne ostavlja mrlje.

Photo by: envy Croatia

Efikasan je protiv više vrsta insekata kao što su mravi, žohari (Blattella Germanica), pauci i smrdljivi martini. Raid® Freeze Spray™ ne predstavlja opasnost za korištenje u zatvorenom prostoru, u blizini djece ili kućnih ljubimaca i ne ostavlja neugodne mirise te kemijske supstance.

Koji god odabrali, bit će vaši vjerni suputnici kamo god se uputili. Naš prijedlog je naoružati se sa sva četiri, ako želite SEZONU BZZZ BRIGA!

Za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.