FOTO by IMDb

Film

In Love All Over Again: španjolski rom-com na Netflixu nije tipična romantična priča!

Viktoria Mikulić 28. veljače 2023.

Iako smo na prvu mislili da je rječ o još jednoj tinejdžerskoj seriji, vrlo brzo uslijedio je obrat...

In Love All Over Again novi je španjolski rom-com koji je stvorio Carlos Montero, hvaljeni kreator serije Elite. Ova romantična drama dolazi u 8 epizoda i možete je pogledati na Netflixu.

O seriji:

Serija započinje u 2003. godini, i proteže se sve do sadašnjosti. In Love All Over Again je priča o jednom paru, Juliju i Irene, koji su bili potpuni stranci sve dok se nisu sreli na premijeri u Madridu i vrlo brzo shvatili da gaje simpatije jedno prema drugome.

Irene, inače i studentica filma odluči snimiti kratki film i uvjeri Julija, koji inače studira pravo, da bi bio savršen glavni glumac…Vrlo brzo njih dvoje se zaljubljuju do besvijesti.

Njihova ljubavna priča, međutim, nije ona u kojoj se protagonisti vjenčaju nakon nekoliko nesuglasica i dogovora, već ona u kojoj shvaćaju pravo značenje ljubavi i što znači uvijek iznova zaljubljivati ​​se. U 2021. nakon vremenskog preskakanja, Irene priča njihovu ljubavnu priču dok piše nešto na svom laptopu, a hoće li to biti sretan kraj ili srceparajući, tek ćemo saznati…Uz njih, tu su još neki drugi glumci koji će vrlo brzo osvojiti vaša srca, poput Ireninih cimera…

Od dramatičnih trenutaka do nevjerojatne kemije između ovo dvoje likova, In Love All Over Again nije još jedna tipična romantična komedija, već nešto puno dublje i složenije, posebice zbog ogromnog vremenskog intervala.

Georgina Amoros, odnosno Irene poznata je iz španjolske serije Elite, gdje je glumila Cayetanu Grayeru, dok je Julio (Luka Colucci) igrao glavnu ulogu u Netflixovoj seriji Rebelde.

Iako još nije poznato hoće li biti druge sezone, mi se ipak tome nadamo, a vidjet ćete i zašto…