FOTO by Jimmy Choo

Moda

Impresivne krasotice s baršunastim mašnicama i kristalićima stvorene su za upečatljiv večernji look!

Daria Lovrić 30. studenoga 2022.

Rado bi ih uvrstili u svoju kolekciju!

Pred nam je magičan period koji će biti ispunjen raznoraznim eventima i druženjima s najmilijima. Kako bismo na sljedećim događajima bili tip-top sređeni i zgledali impresivno pažljivo biramo odjevne komade i obuću upečatljivog i ekstravagantnog izgleda.

Nismo si mogli pomoći i zavirili smo u novu kolekciju poznatog brenda Jimmy Choo i zaljubili se u šarmantan sexy model cipela.

Jimmy Choo čizmice s mašnicama 1
Jimmy Choo cipele s mašnicama

Luksuz kakav zaslužujemo – Jimmy Choo cipele u glam izdanju!

Jimmy Choo obuća ističe se atraktivnim dizajnom i famoznim izgledom, a ljubiteljice cipela željno iščekuju svaku novu kolekciju i duži period izdvajaju određene iznose kako bi si jednog dana mogle priuštiti krasotice s njihovim potpisom.

Jimmy Choo cipele s mašnicama 2
Jimmy Choo cipele s mašnicama

Novitet iz kreativne Jimmy Choo kolekcije idealan je izbor za nadolazeći glam period. Flaca gležnjače ručno su izrađene u Italiji od kombinacije crnog antilopa i mreže. Krasi ih impresivan stil ukrašen kristalima i nadopunjujućim baršunastim mašnicama.

Jimmy Choo cipele s mašnicama

Ova elegantna silueta stoji na potpeticama od deset centimetara i stvorena je kako bi zaokružila večernji look. Ove će krasotice začiniti baš svaku odjevnu kombinaciju i privlačiti poglede gdje god se pojavili.

Jimmy Choo cipele s mašnicama

Dostojne crvenog tepiha, ove će ljubimice odlično izgledati uz gotovo sve svečane kombinacije, bila riječ o hlačama, suknjama ili haljinama. Mi ih nekako vidimo kao glavnog aduta za novogodišnju noć!

Jimmy Choo cipele s mašnicama

Cijena ovog remek djela iznosi 1,095 €, a možete ih škicnuti putem Jimmy Choo web trgovine.