FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Impresivan zidni dekor uz kojeg ćete slike poželjeti staviti sa strane!

Viktoria Mikulić 10. rujna 2021.

Pronašli smo 10 šarmantnih motiva koji će oživjeti i najobičniji zid...

Uređenje doma naš je omiljen jesenski izazov, Preko tjedna škicamo web trgovine, a preko vikenda se uputimo u obližnje salone namještaja ne bismo li pronašli inspiraciju. Najbolje ih je obići nekoliko jer ćete tako biti najsigurniji da ste na kraju donijeli ispravnu odluku.

Ako pak nemate previše vremena i samo razmišljate o malenom detalju koji će učiniti razliku, ponekad je dovoljno samo surfati jer današnji web shopovi imaju apsolutno sve što se inače nalazi u fizičkim trgovinama.

Nama je Next jedan od najsimpatičnijih jer se unutar njihovog asortimana mogu pronaći stvarčice za dom od mnoštvo različitih brendova.

Čim smo kliknuli na novitete, na samom vrhu nam se pojavio zidni natpis ‘Lets get cosy’ koji nas je osvojio u trenu i dao poticaj da nastavimo s potragom.

Pronašli smo mnoštvo dekorativnih sitnica koje se mogu postaviti na zid, a izdvojili smo njih desetak koje će udahnuti život svakoj prostoriji. Uz njih, slike će uistinu pasti u drugi plan.

Natpis ‘Home sweet home’ uvijek će nas podsjećati da je kod kuće najljepše.

Dva modela koja će prigrliti sve zaljubljenice u putovanja su ona u obliku svjetskih metropola – Londona, Pariza i New Yorka.

Dekoracije jasno prikazuju simbole ovih gradova kao što su London Eye, Eiffelov toranj i Kip Slobode.

Također, ptičice su nas odmah raznježile i ovako na zidu zaista izgledaju kao da putuju u neka sretnija mjesta i prema nekim boljim vremenima.

Tu je i cvijeće kojem nitko neće moći odoljeti, a koje će unijeti dašak elegancije u dnevni boravak ili spavaću sobu.

Budući da ćemo sve više vremena provoditi u toplini vlastitog doma, naš je favorit za jesenske i zimske dane natpis ‘Lets get cosy’. A koji je vaš?

Putem LINKA možete pronaći sve primjerke.