FOTO by Guess

Moda

Impresivan izbor! Čak 17 Guess haljina u klasičnoj, bijeloj boji!

Antonija Andabak 25. svibnja 2021.

Neke su toliko posebne da bi lako mogle proći za jednostavniju vjenčanicu!

Vječiti klasik u obliku “male bijele haljinice” već je desetljećima nezaobilazni ljetni odjevni komad kojeg se ne odričemo ni nadolazeće sezone. One imaju toliko prednosti kada govorimo o idealnom komadu za užarene asfalte da bi bilo šteta ne počastiti se novim komadom!

Ovoga puta, galerija s čak sedamnaest neponovljivih ljetnih haljina u ovoj bezbrižnoj nijansi, donosi Guess, brend koji vješto koketira između elegancije i seksepila!

Bijele Guess haljine veoma su udobne te odlijevaju visokim temperaturama, a upravo zbog komfornog materijala, njihov najveći adut i razlog zašto ovaj brend ima toliko obožavateljica jest mogućnost da se instantno osjećate sređeno bez ulaganja puno truda i muke u stylish izgled.

Kako se već lagano zagrijavamo za ljeto koje dolazi i u čijim ćemo se mjesecima pojavljivati preplanulog tena u najboljem izdanju, prvi hintovi toplog proljeća tjeraju nas da razmišljamo (i da se oblačimo!) u skladu s nadolazećim godišnjim dobom. Jedino za što se vi trebate pobrinuti je počastiti se predivnom,

Guess bijelom haljinom. Nosite ju cijelo ljeto jer je samo jedna situacija neprikladna za nošenje bijele haljine, a to je vjenčanje, osim ako se ne radi o onom vlastitom! Evo ideje!

Kad smo kod vjenčanja, neke od haljina toliko su elegantne da bi uz pravi odabir nakita, upečatljivih cipela i svečane frizure, lako mogle proći kao savršen izbor za ljetnu, nekonvencionalnu vjenčanicu, a mi smo u taj izbor uvrstiti i dva kombinezona koji su sve popularniji izbor za mladenke.

Od kratkih, lepršavih, čipkastih i onih uskih uz tijelo, ovdje je izbor od sedamnaest ljetnih komada u bijeloj boji! Pronađi svoju!