Ljubimci

Imate mačku? Vaša fluffy mezimica zaslužuje ovu čarobnu šumu!

Viktoria Šafranić 30. ožujka 2021.

Baš poput neke začarane džungle, ove divne nastambe vrijedi priuštiti našim mačkama...

Brojni proizvođači svakodnevno se natječu ne bi li nam predstavili što kreativnije izume za naše kućne ljubimce. Što reći, ne možemo se požaliti kada je riječ o tim divnim stvorenjima kojima bismo pružili sve, jer nas bezuvjetno vole.

Dosad smo već zaista svašta predstavili, od kućice za mačke u obliku božićnog drva do Mickey&Minnie krevetića za naše njuškice, a upravo smo naišli na još jedan genijalan dekor u kojem će svaka mica maca proživjeti svoje najbolje dane…

Postoji drvo mačaka s kojim se mačke mogu igrati i unutar čije nastambe mogu obavljati sve dnevne aktivnosti. Riječ je o proizvodu pod nazivom “Začarani stan na panju”, koji nalikuje sićušnoj šumi. Ova kreacija dostupna je u nekoliko veličina, a ovisno o odabranoj veličini panja, dolaze i različiti detalji.

Ako vašoj mački treba nova igračka i smatrate da zaslužuje dobiti ovakav počasni tretman, jer vas uvijek tako milo gleda kada dolazite iscrpljeni s posla, i uz vas je u svim životnim trenucima, onda biste joj svakako trebali priuštiti jednu od ovih preslatkih ideja.

Vaše mačke bit će vam itekako zahvalne, a to ćete najbolje primijetiti ako ih nakon sat-dva ne vidite u svojoj blizini…Znači da su veoma zaokupljene svojom novom kućicom gdje se itekako dobro zabavljaju.

Cijene ovih začaranih šuma kreću se od 299 $, a mogu se pronaći u Hollywood Kitty Company.