Ljubimci

Imate lijenog psa? Od sada može zarađivati 100£ mjesečno!

admin 25. veljače 2021.

Biti kritičar za pseću hranu san je svakog četveronožnog gladuša

Red spavanja, red hrane, red igre i češkanja… tako nekako bi se mogao opisati život naših najboljih četveronožnih prijatelja. No od sve tri navedene radnje zdjelica puna hrane ipak je vrhunac njihovog dana i svaki pas živi za taj trenutak kada će ona biti ispunjena i spremna.

Život u kapitalizmu mijenja način života pa je tako i našim ljubimcima omogućeno da sami zarađuju za život. Od glumaca u reklamama pa do radnih pasa spektar psećih radnih mjesta je velik, ali posljednje koje smo pronašli je posao iz snova za svakog od njih.

Kritičar pseće hrane posao je o kojem sanja svako štene i za koje se školuje kroz čitav svoj život pa tako ne čudi da je zanimanje za ovu poziciju ogromno.

ProDog Raw je brend pseće hrane koji je na svojim službenim stranicama raspisao natječaj za navedeno radno mjesto, a posao se svodi na degustaciju njihove nove linije hrane za pse.

Za ovaj posao vaš pas ne treba biti najveća njuška, ne treba izgledati dobro pred kamerama pa čak i nije potrebno da zna glasno lajati, ali potrebno je nekoliko karakteristika vašeg psa.

Ciljna skupina su psi koji imaju problema s probavom, dlakom ili lošim zadahom, a dodatan uvjet je i njegova neaktivnost. Drugim riječima ako imate psa koji ne voli ići u šetnje ili trčanje za lopticom prednost je na vašoj strani.

Osim što će vas pas uživati u obilju hrane, stručnost njegovih nepca bit će naplaćena 100£ mjesečno. Prijaviti svog psa za posao iz snova možete OVDJE.