Kids

Imate kod kuće Pikachu fana? Nove adidas Adilette natikače za vjerne ljubitelje Pokémona!

Viktoria Mikulić 29. svibnja 2020.

U jarko žutoj boji jednako će se svidjeti djevojčicama i dječacima...

Vjerojatno nema osobe na ovom svijetu koja nije čula za Pokémone, multimilijunsku Nintendovu franšizu koju je stvorio Satoshi Tajiri 1995. godine. Do danas, franšiza je dosegla zavidnu brojku jedinstvenih vrsta u kojima leži bit cijelog projekta.

Jedan od 802 fiktivne vrste Pokémon stvorenja i mnogima najomiljeniji lik definitivno je kultni Pikachu. Njegova svrha u videoigrama, animiranoj seriji i manga stripovima, kao i svih ostalih Pokémona je borba s divljim Pokémonima – neukroćenim stvorenjima koje igrači i likovi pronalaze dok kreću na razne avanture.

Adidas, mega popularan sportski, u posljednje vrijeme i modni brend prepoznao je njihovu sveprisutnu moć i odučio nas razveseliti lansiranjem ljetnom obućom s potpisom Pokémona.

Svi ljubitelji Pokémona i omiljene crtane ikone jarko žute boje zasigurno će se rastopiti na nove adidas Adilette natikače za mališane.

U njima zabava ne prestaje kada dječica izađu iz mora ili bazene već se nastavlja tijekom svih dnevnih avantura.

Žuta boja u kombinaciji s prepoznatljivim crnim crtama i motivom Pikachua s rumenim obrazima osvojit će i velike i male fanove koji se od njih neće odvajati čitavog ljeta.

Ako su se i vas jednako dojmile, njihova cijena iznosi $20. Zaista se nadamo da će uskoro stići i na domaće tržište jer su uistinu neodoljive.