FOTO by nextdirect.com/hr

Kids

Imate djevojčicu ili dječaka? Stigli eye-catching kupaći kostimi za naše mini verzije!

Viktoria Šafranić 05. svibnja 2021.

Mickey Mouse i Donald Duck za dječaka, ili točkice, mašnica i cvjetni print za djevojčice...

Ako želite vidjeti ljubav, dovoljno je pogledati u oči jednog djeteta i sve će vam biti kristalno jasno. Ta malena bića imaju moć učiniti naš svijet jedinstvenim, bezbrižnim i kakva god nam bila svakodnevica, jedan njihov pogled i osmijeh će je u sekundi popraviti.

Kada dobijemo dijete, naš centar pažnje postaju oni, a mi prelazimo na drugo mjesto. Tu smo da ih štitimo, budemo uzor i od njih napravimo dobre ljude, a zauzvrat tražimo samo da uvijek budu tu negdje uz nas…

Ljubav prema djetetu je neprocjenjiva, stoga ne čudi da odmah pohrlimo u shopping čim primijetimo nešto novo i upečatljivo, namijenjeno za njih.

Koliko god zarađivali, sve što imamo spremni smo dati samo kako bi oni bili sretni i od malih nogu im pružali ono najbolje.

Slatkiše koje smo upravo pronašli na Nextu naša dječica jednostavno moraju imati. Ako kod kuće imate dječaka koji obožava Mickey Mousea, ili djevojčicu koja je baš kao i svoja mama zaljubljenica u točkice, onda ne sumnjamo da ćete već danas ubaciti jedan od ova dva favorita u virtualnu košaricu.

Za djevojčice smo odabrali jednodijelni kupaći kostim u crno-bijelom ruhu s točkastim uzorkom, cvjetnim printom i mašnicom, dok je za dječake predviđeno jarko plavo odijelo za plivanje koje će ih zaštititi od sunca.

Rastezljiv i upotpunjen Mickeyem i Donald Duckom, odjevni komad za dječake spoj je funkcionalnosti i stylish dizajna, kao i model za djevojčice u kojem će satima trčkarati po plaži, plivati i izrađivati kule od pijeska.
Idealan za sunčane dane uz plažu ili bazen, kupaći kostim Baker by Ted je totalni must-have.

Cijenu Ted Baker modela možete pronaći na linku, dok je kraljevsko plavi kostim dostupan OVDJE. Dobro je znati prilikom naručivanja – Next dostava je veoma brza efikasna, tako da ih očekujte već idući tjedan na adresi.