FOTO by airbnb.com / Instagram @cupola_glamping

Putovanja

Idiličan zimski odmor u kristalnoj prozirnoj kupoli s predivnim pogledom na Sarajevo!

Daria Lovrić 01. prosinca 2022.

Poklonite sebi nevjerojatno iskustvo u ovom neobičnom smještaju!

Dolazak zimskog perioda mami nas na bijeg od užurbane svakodnevice i u potragu za idiličnim cozy smještajima koji pružaju pravi blagdanski ugođaj. Ovisno o tome kakav ste tip osobe, birat ćete smještaj i lokaciju prema vlastitim preferencijama.

Nekima naime više odgovaraju destinacije s toplom klimom, dok drugi ne mogu zamisliti da zimski godišnji odmor provedu u kupaćem kostimu. Neki vole svoju privatnost i biraju rustikalne kolibe u šumovitim krajevima, dok su neki fanovi luksuznih hotelskih smještaja.

Ipak, mi obožavamo mjesta okružena idiličnom prirodom, posebice kada dolaze u impresivnom i luksuznom izdanju. Jedan takav dragulj, sakrio se u susjednoj BiH!

Cupola glamping dome Sarajevo 1
Cupola glamping dome Sarajevo

Čarobni odmor u prozirnoj kupoli!

Već smo pisali o božanstvenim prozirnim kupolama na Japodskim otocima, međutim ovog nam je puta pažnju privukla impresivna kupola s pogledom na Sarajevo.

Cupola glamping dome Sarajevo

Kupola je turistička atrakcija na prostoru Bosne i Hercegovine, a nalazi se na samo 10 minuta šetnje od centra grada, u mirnom naselju Bistrik.

Cupola glamping dome Sarajevo

Riječ je o kružnoj prostoriji od 15 m2, u kojoj se nalazi bračni krevet i pregrađena prostoriji koja služi kao kupaonica.

Cupola glamping dome Sarajevo

Krase ju duge bijele zavjese, koje se navlače duž kupole te daju privatnost, dok se na krovu nalazi kružni paravan koji se pokreće na daljinski upravljač i omogućuje vam spavanje pod zvijezdama.

Cupola glamping dome Sarajevo

Cupola glamping dome Sarajevo ima mini frižider, kuhalo za vodu te osnovni pribor za jelo za dvije osobe. Ova kupola je idealan izbor tijekom cijele godine jer ima podno grijanje i klimu koja grije i hladi. Najljepši dio kupole je sam pogled na grad, priroda koja ju okružuje, te jacuzzi koji daje poseban ugođaj.

Cupola glamping dome Sarajevo

Ako ste ljubitelji glampinga i želite iznenaditi voljenu osobu, zapratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram i isplanirajte romantično zimsko putovanje.