FOTO by PR

Zabava

Idete li ovog vikenda na Ultra Europe 2023.? Evo nekoliko ideja za festive look!

Viktoria Mikulić 05. srpnja 2023.

Park mladeži je spreman za još jedan dugoočekivani festival Ultra Europe 2023. Svakako posjetite i essence make up corner gdje će vas njihove vizažistice pretvoriti u pravu zavodnicu.

Uplovili smo u srpanj i ljeto je u punom jeku, a pred nama su i brojna zanimljiva događanja na kojima ne samo da ćemo se dobro isplesati, veći boostati svoje raspoloženje. Jedan od takvih dugoiščekivanih festivala je kultni Ulta Europe 2023. koji se ovog vikenda održava u Splitu, a na kojem će od petke do nedjelje nastupiti brojne svjetske glazbene zvijezde.

Vrijeme je da svakodnevni make up look zamijenimo nečim odvažnijim. Iako se ljeti sugerira što prirodniji make up kako bi naša koža disala, glazbeni festivali su događanja koja nam dopuštaju da se igramo s našim izgledom bez ograničenja.

Najbolje gdje možemo pokazati svoje ‘true colors’ je definitivno Ultra Europe 2023 festival. U nastavku donosimo nekoliko make up lookova s potpisom essencea uz koje ćete biti glavna zvijezda na plesnom podiju.

Ljepota brenda essence je u tome da je šminkanje zabava i igra, a uz tu spoznaju proces šminkanja postaje nam puno draži, čak i tijekom najvećih vrućina. essence je zaigran brand koji budi djevojčicu u svakoj ženi te je zbog svoje vrhunske kvalitete i prihvatljive cijene uvijek rado biran.

MAKE BEAUTY FUN uz essence

Za početak, ne zaboravite na kompaktni puder kako bi bili sigurni da će vam podloga izdržati sve izazove vrućina i pojačane aktivnosti na festivalu.

Za pune i efektne usne, kombinirajte ruž za usne te ga dodatno naglasite sjajilom za usne koji daje volumen i savršen sjaj.

Kako biste naglasili oči, tamnijom bojom po izboru nanesete mat sjenilo u pregib oka te nanesete željeni oblik, a unutrašnji dio popunite svjetlijim sjenilom.

Na trepavice nanesite 2 sloja maskare za oči koje će plijeniti pažnju gdje god se pojavite.

Ako želite obraze koje će svatko primijetiti, ne ustručavajte se nanijeti šljokice u zlatnom tonu kako biste postigli svoj “golden hour”.

Nokte nalakirajte u jednu vibrantnu boju poput jarko žute ili zelene, ili jednostavno na svaki nokat nanesite drugu nijansu. Ako ste u žurbi, znajte da se essence lakovi posuše za 40 sekundi.

Na kraju želimo vam preporučiti da se ne bojite biti kreativni. Pravilo je da pravila nema i da se igrate bojama i teksturama. P.S. ako vas put odvede na Ultru i niste sigurni kako se našminkati, svakako posjetite essence make up corner gdje će vas njihove vizažistice pretvoriti u pravu zavodnicu.