IDEŠ NA JARUN? BESPLATNO ISPROBAJ NAJNOVIJE E-BIKE MODELE

Viktoria Šafranić 07. lipnja 2017.

Danas električni bicikli postaju sve pristupačniji i manje stresan odabir – rješenje su za probleme visokih cijena goriva, prometne gužve i pronalaženje mjesta za parkiranje

Hervis vas poziva da mu se pridružite ovu nedjelju, 11. lipnja 2017. godine, na zagrebačkom Jarunu gdje ćete od 10 do 18 sati moći isprobati KTM, Focus i Kalkhoff električne bicikle. Sve što je potrebno jest: ponijeti osobnu iskaznicu te ispuniti pristupnicu. Nakon toga, na raspolaganju je 25 najmodernijih modela e-bicikala te 30 minuta besplatne testne vožnje.

HERVISOVA TURNEJA E-BICIKALA U 27 EUROPSKIH GRADOVA

U sklopu ovogodišnje Hervisove turneje, 27 odabranih europskih gradova, pa tako i Zagreb, ugostit će Hervisov štand koji posjetiteljima nudi mogućnost besplatne polusatne vožnje električnog bicikla. Osim testne vožnje, posjetitelji će moći i kupiti predstavljene modele bicikala, naravno s promotivnim popustom.

Onima koji nisu u mogućnosti posjetiti Hervisov štand ovaj vikend na Jarunu, a žele posjedovati ovo ekološki osviješteno i funkcionalno prijevozno sredstvo, nudi se mogućnost kupnje e-bicikla u online i odabranim Hervisovim trgovinama.

ELEKTRIČNI BICIKL – ENERGETSKI NAJUČINKOVITIJE PRIJEVOZNO SREDSTVO

E-bicikl je vozilo bez emisija štetnih plinova, a pedaliranjem doprinosi zdravlju vozača. Za njegovo posjedovanje nije potrebna vozačka dozvola, kao ni registracija. Sigurnosna karakteristika ovog bicikla jest da se pri brzinama od 25km/h motor automatski gasi i prebacuje na pogon pedaliranja. Osim toga, električni bicikli postaju sve pristupačniji i manje stresan odabir – rješenje su za probleme visokih cijena goriva, prometne gužve i pronalaženje mjesta za parkiranje.

Kako bi se motor aktivirao potreban je pritisak na papučicu, a baterija je dovoljna za vožnje od 60 do 170 km ovisno o težini vozača, kvaliteti ceste, nagibu, vjetru, tlaku u gumama itd. Nakon što se baterija potroši, punjač se jednostavno priključi na utičnicu i za 5-7 sati bicikl je spreman za polazak.