FOTO by Ted Baker

Modni dodaci

Ideja za poklon! Ted Baker naušnice u obliku čaše za martini!

Antonija Andabak 25. listopada 2021.

Kome bi ove naušnice fenomenalno stajale?

Kada je riječ o poklonima, uvijek je dobar trenutak darivati osobu do koje vam je stalo, čak i ne mora biti poseban povod, ali sada kada nam se Božić bliži, nije zgoreg imati par originalnih ideja na umu!

Opće je poznato da dame vole nakit i da dobar izbor modnog accessoriesea može vaš izgled učiniti daleko boljim te ga isto tako i srozati, stoga smo mi pažljivo obraćali pozornost na nakit koji će djelovati elegantno i veoma, veoma dojmljivo!

Na službenoj Ted Baker stranici, britanske marke luksuzne odjeće, obuće i modnih dodataka, za oko nam je gotovo instantno zapeo set naušnica, točnije mini naušnice u obliku čaša za martini!

Suptilne, ukrašene kristalom, oblik čaše vašeg omiljenog pića izmamit će osmijeh na lice osobe na koju se prvu pomislili da će joj ovaj accessories fenomenalno stajati.

Ako ste zapravo sama ta osoba kojoj su ove naušnice suđene, računajte da su izrađene od većinskog dijela mesinga, kristala i nehrđajućeg čelika.

Ako vam martini i nije omiljeno piće, to u ovom slučaju nije toliko važno koliko poanta da ste domišljata, zabavna osoba koja će na suptilan način pokazati da znate kada je vrijeme za rad, a kada je vrijeme za zezanciju.

Kao što smo na početku rekli, ove Chin-Chin naušnice mogu biti namijenjene vama ali i vašoj frendici koja ima sve karakteristike zabavne, opuštene i cool osobe s kojom volite provoditi vrijeme, osobito evente poput Božića koji nam se bliži, kao i razmišljanje o poklonima ispod bora!

Cijena ovog cool accessoriesea iznosi 310,00 kuna i dolazi u varijanti boje rose gold i klasičan gold. Možete ga naručiti OVDJE.