FOTO by Stradivarius

Dekor

Ideja za poklon! Planer i matching torbica za olovke u pastelnim nijansama!

Antonija Andabak 26. travnja 2021.

Izvezene tratinčice oduševit će slavljenice koje drže do organizacije svojih obaveza!

Unatoč izazovnim vremenima, nismo zaboravili na lijepe dane u godini koji nas drže u slavljeničkom moodu. Od božićnih blagdana, Valentinova pa sve do rođendana, svaki od navedenih događaja zahtijeva mali poklon pažnje osobi do koje nam je stalo.

Ako svojoj blizini imate kandidata za darivanje, mogli bismo pripomoći prijedlogom koji će zasigurno oduševiti svaku šminkericu koja drži do organizacije svojih obaveza!

Na web shopu Stradivarius, izdvojili smo planere s izvezenim tratinčicama i matching torbice za olovke koje mogu poslužiti i kao torbice za make up ili stvarčice koje se misteriozno nestaju po torbama!

Pastelna boja divno se uklapa u proljetni mode baš kao i izvezene tratinčice, koje slove kao modni vjesnik proljeća pošto ih se može uočiti ne samo u kategoriji accessoriese-a, već obuće, odjeće i home dekora!

I sam Stradivarius nudi pregršt noviteta s daisy uzorkom, isti nas se osobito dojmio u pogledu preslatka dva planera i torbice za olovke.

Slavljenice koje svoje obaveze izvršavaju na vrijeme, tipične su karakteristike horoskopskih znakova rođenih u intervalu od ožujka do dijela lipnja, a osim što osobito drže do svoje “to do” liste, imaju istančan ukus za detalje i moglo bi se reći da lagano naginju perfekcionizmu.

Sukladno tome, ovaj poklon bi za njih mogao biti pun pogodak, a vi isti možete naručiti online po cijeni od 79,90 kuna za planer i 69,90 kuna za torbicu za olovke!