FOTO by 79ideas

Dekor

Ideja za dekoraciju: Napravite zlatna uskršnja jaja!

Antonija Andabak 15. travnja 2022.

Osvježite svoj uskršnji stol ovom ljupkom dekoracijom!

Posljednjih je nekoliko godina posebna pozornost usmjerena na uređenje interijera, a ta je kreativna grana svoje mjesto inspiracije pronašla na društvenim mrežama poput Instagrama, a ponajviše Pinteresta. Slažući kolaže, mnogi pronalaze perfektne ideje kako svoj privatni prostor učiniti što ugodnijim i atraktivnijim.

Dizajneri interijera imaju pune ruke posla, a mnogi koji i nemaju profesionalnu naobrazbu, toliko su vješti s transformiranjem prostora te pravim odabirom boja i detalja, da bi doslovno mogli razmišljati o promjeni profesije. Ako se pronalazite u potonjem, čitajte dalje, jer imamo pravu uskršnju dekorativnu poslasticu za Vas!

Uskrs je pred vratima i zasigurno tražite ideje kojima biste mogli oplemeniti svoj blagdanski stol ili kutak gdje se i ove godine nalazi vaših ruku djelo. Na blogu vrijedne blogerice seventynineideas pronašli smo jednostavnu i prigodnu dekoraciju koja nije novost u moru uskršnjih ideja, no vrlo je zgodna za one koji se možda i prvi put okušavaju u kreiranju blagdanske dekoracije.

Foto: radostina

Kao što ste primijenili, brončana boja i ona zlatna prilično su popularne upravo zbog profinjenog i glamuroznog dojma kojeg ostavljaju, stoga vam za ovu dekoraciju trebaju brončani ili zlatni sprej, nekoliko praznih i punih jaja i omiljeno cvijeće.

Foto: radostina

Jedan dio jaja skuhajte klasičnim načinom u vodi s octom kako biste dobili lijepu bijelu podlogu za nanošenje spreja, a drugi dio jaja jednostavno ispušite. Na praznim jajima nožićem odvojite gornji dio pri čemu se ne morate brinuti oko preciznosti jer neravni obrub ima svoj šarm. Potom ih sve sprejom obojite i ostavite da se osuše.

Foto: radostina

Onim jajima kojima ste odvojili vrh, dodajte malo vode, skratite stabljiku cvijeća i dodajte ili po jedan krupni cvijet ili par sitnijih. Takva će jaja imati ulogu mini vaza i s cijelim jajima, kreirati atraktivnu uskršnju košaricu!