FOTO by Sinsay

Dekor

Idealan lonac za cvijeće od samo 19,90 kuna zapikirali smo u Sinsay trgovini

Krešimir Šustić 29. lipnja 2020.

Ukras koji svaki kutak doma čini ugodnijim!

Ukrašavanje doma raznim sitnicama pravi je gušt jer znamo da u svoja četiri zida unosimo detalje zbog kojih ćemo se osjećati bolje, a naše će prostorije zablistati u novom ruhu.

S obzirom na to da veliki namještaj ne mijenjamo svake godine, ukrasi su bitan segment koji nam može pomoći u transformaciji interijera i ubacivanju nečeg novog što će utjecati na cjelokupan izgled.

Tako često znamo dodati predmete kao što su slike, vaze ili upečatljivi lonci za cvijeće, te tako osigurati našem prostoru novi izgled dobiven jednostavnim i malim komadima.

Brend Sinsay danas nas je iznenadio ponudom asortimana koji je namijenjen za uređenje naših životnih prostora i tako nas zaintrigirao s idejom da bi mogli dodati novo zelenilo u vlastiti kutak.

Tri lončića za cvijeće dolaze nam u bijeloj, crnoj i svijetlo sivoj boji, a krase ih po jedna ručka sa svake strane, napravljene od umjetne kože.

Odlično se uklapaju u popularan industrijski stil, a bez obzira na koji se vi odlučili, vjerujemo da će se stopiti s okolinom i oduzeti pažnju svojom jednostavnošću.

Njihova kupnja idealan je razlog za malenu promjenu uz koju ćemo se osjećati bolje, a ne moramo ni brinuti kako će se uklopiti jer se svojim neutralnim tonovima bez problema spajaju s ostalim nijansama.

Na LINKU saznajte više detalja o ovom proizvodu i za samo 19,90 kuna obavite jeftinu kupnju.