FOTO by Instagram @wendy.kely

Moda

Ice ice baby! Ovaj H&M look savršen je za hladne stylish dane!

Mia Vodopija 10. siječnja 2022.

Ova plavo-bijela kombinacija nas je oduševila

Za velike ljubitelje snijega, hladnoće i zime, ovo siječanjsko vrijeme je san snova. Nakon što su nas visoke temperature uvele u novu 2022. godinu, napokon su se spustile, što znači da se opet možemo zabundati.

Ne moramo igrati na sigurno s crnim, bež, sivim ili krem kaputom ili pak smeđom ili maslinastom parkom. Zašto ne bismo unijele malo boje i života u naše zimske outfite?

Dok ste šetale ulicom, sjedile u kafiću na kavi s prijateljicom ili išle na tržnicu, koliko puta ste vidjele upečatljive i dominantne boje u sveopćem tamnom koloritu zimskih jakni?

Istina, takve boje privlače pozornost i definitivno će vas svi gledati u nekoj zelenoj, crvenoj ili narančastoj jakni, ali zašto ne biste probale isfurati plavu boju? H&M nas često iznenadi svojom odličnom ponudom i cjenovnom prihvatljivošću zbog čega nam je jedan od dražih modnih brendova.

Kombinacija zimske pufaste jakne u ovoj, pomalo kraljevskoj, kobalt plavoj boji i nježnih tonova krem pletenih hlača i džempera izgledaju très chic.

Jaknu i krem pleteninu možete spariti uz gležnjače ili čizme neutralne boje, a cijeli look možete upotpuniti chunky zlatnim ili srebrnim nakitom, fora manikurom i kapom ili šiltericom.

Recimo zbogom crnim i sivim jaknama i kaputima, želimo više boje i života!

Kobalt plava pufasta zimska jakna može biti vaša za 39,99 €, a nabavite ju u obližnjoj H&M poslovnici ili klikom OVDJE.

Krem pletene hlače možete kupiti po cijeni od 14,99 € u H&M poslovnicama ili putem LINKA.

Cijena toplog krem džempera je 22,99 €, a možete ga kupiti u poslovnicama ili klikom OVDJE.