FOTO by Yamamay

Moda

I Yamamay se pridružio Minnie maniji i to u obliku spavaćice i crop pidžame!

Antonija Andabak 12. svibnja 2021.

Osobito su dražesne matching pidžame za mame i kćeri!

Od trenutka kada otvorimo oči, imamo na umu da taj dan želimo izgledati reprezentativno, osobito ako obavljamo dnevne dužnosti poput odlaska na posao, faks ili naprosto uživamo sa svojom najmilijima u lijepom danu.

Gradska vreva inspirira nas da obučemo ono u čemu se osjećamo samopouzdano i udobno, a te karakteristike bitne su i unutar svoja četiri zida. Točnije, u spavaćoj sobi koja nosi naziv oaze mira u kojoj se opuštamo i pripremamo za dnevne obaveze.

To nipošto ne znači da morate zanemariti svoj izgled ako se nalazite u svom privatnom prostoru, dapače, spavaćice i pidžamice zanimljivih uzoraka dat će vam osjećaj nesputanosti i udobnosti koja vam treba nakon napornog dana.

Na tragu udobnih komada iz kojih ponekad ne bismo izlazili cijeli dan, na web stranici poznatog brenda donjeg rublja Yamamay, naišli smo na preslatku summer liniju za male princeze ali i odrasle princeze koje neće propustiti počastiti se ovim novitetima!

Komadi u obliku kratke spavaćice i kompleta kratke pidžame koju čini šorc i crop top ukrašava Minnie Mouse i to u ljetnom izdanju čime nesumnjivo priziva uživanje u toplim ljetnim danima! 

Udoban materijal, kombinacija pastelnih i drugih nježnih boja te print Minnie u ljetnom izdanju poziva na kupovinu ovih noviteta tim više što se ovime Yamamay pridružio Minnie Mouse maniji koja je začarala gotovo cijeli modni svijet! 

Minnie spavaćica – 199,00kn
Minnie spavaćica – 199,00kn
Minnie pidžama – 229,00kn
Minnie pidžama – 229,00kn

Yamamay se i 2020. godine poigrao s Minnie Mouse printom na dugim, zimskim pidžamama što je bilo izvrsno prihvaćeno od ljubiteljica udobnih komada za spavanje i izležavanje, no ljetna linija je upravo posebna zbog rijetkosti kojom nas Yamamay počasti s ovim ikonskim animiranim likom.

Ako vam se svidjela ova linija spavaćice s breskvasto-rozim prugicama i kratke pidžame tropic uzorka, checkirajte Yamamay web shop i učinite svoje ljetne noći dražesnima poput Minnie!