FOTO by Stradivarus

Ljubimci

I psi vole Mickey Mouse! Počasti svog ljubimca novim accessorieseom by Stradivarius!

Antonija Andabak 04. listopada 2021.

Ali stvarno - požuri dok nije nestalo!

Oke, iskreno, ovdje imamo nekoliko elemenata zbog kojih bi mnogi ljubitelji životinja mogli pasti u stanje euforije. Prije svega, da razjasnimo jednu stvar: svatko tko ozbiljno brine o svom kućnom ljubimcu, prije će njemu osigurati najljepše i najudobnije stvarčice nego sebi.

Primjerice, prije ćete izdvojiti i veće svote novca za novi krevetić, ogrlicu u baš toj boji ili fancy zdjelicu nego si kupiti dugo željeni accessories jer eto, do plaće još ima pa kad već morate birati, mali čupavi ima prednost. Uvijek.

Drugo, na službenoj stranici high street brenda, Stradivarius, pod kategorijom “Sve za dom”, pojavili su se preslatki noviteti za naše četveronožne prijatelje koji naš dom ispunjavaju veseljem!

Sportska majica za kućne ljubimce Mickey Mouse – 99,90kn
Sportska majica za kućne ljubimce Mickey Mouse – 99,90kn

Mickey Mouse prijenosni krevet univerzalne veličine osigurat će bezbrižna putovanja te zasluženi odmor nakon igre vašeg ljubimca, no unatoč tome što piše da je univerzalna veličina, vrlo velike pasmine pasa možda ipak ne bi mogle ovaj pseći accessories maksimalni iskoristiti.

Neka Vas to ne zabrinjava, osobito ako vas je krevetić osvojio jer će vaš ljubimac zasigurno pronaći način kako ga iskoristiti,.

Prenosivi krevet za kućne ljubimce Mickey Mouse – 199,90kn
Prenosivi krevet za kućne ljubimce Mickey Mouse – 199,90kn

Sportska majica s printom Mickey Mousea također će vašeg ljubimca štiti od kiše, snijega i hladnoće, a i njemu će odgovarati da postane glavni šarmer u kvartu tako lijepo odjeven i zaštićen.

Dvije su varijante boje ove sportske majice, crna s bijelim i obrnuto.

Set marame i ogrlice za kućne ljubimce Mickey Mouse – 149,90kn
Set marame i ogrlice za kućne ljubimce Mickey Mouse – 149,90kn

Ne samo da će sportivo majica učiniti vašeg ljubimca neodoljivim i vrijednim dodatne doze maženja i paženja, tu je i ogrlica s maramom u jednako slatkom Mickey Mouse printu.

Cijene su pristupačne i ne odskaču mnogo od onih cijena za koje bismo izdvojili i višu svotu novca.