I ovog ljeta, ruksaci su totalno zaludili modni svijet!

Viktoria Šafranić 26. lipnja 2017.

Ruksaci su prošle zime definitivno zauzeli prvo mjesto među najomiljenijim modnim trendovima, a taj trend nastavlja se i ovog ljeta

Velik, mali, blještavi, minimalistički, svi su dobrodošli. Nosili ih preko oba ramena ili kao većina današnjice viseći samo na jednom ramenu, ruksak nikada nije bio aktualniji nego sada.

Prije je simbolizirao odlazak na sportsku aktivnost te idealno služio kao ‘torba’ za dodatnu opremu, a ponekad se smatrao i glavnim neprijateljem zbog asocijacije na odlazak u srednju školu, budući da je svaki tinejdžer imao barem jedan. Svaku večer spremajući teške i zamorne knjige, učenici ga zasigurno nisu smatrali omiljenim. Također, kad god bismo išli na neko putovanje, mama je uvijek zahtijevala nošenje ruksaka gdje bi mi potrpala barem dva-tri sendviča, jer ipak ću vozeći se od Zagreba do Koprivnice, umrijeti od gladi. U to vrijeme, sama pomisao na ruksak činila mi se kao nešto totalno unfashion.

No kao za većinu stvari koja nam je prije bila nepojmljiva, kao što su dioptrijske naočale koje su eto nekim slučajem zadnjih godina postale veliki hit, tako su i ruksaci izazvali boom u modnom svijetu. Obične torbe očito više nikome nisu zanimljive.

Stoga smo mi samo za vas pronašli 8 ruksaka koji su nas istog trena očarali.

Sve ruksake možete naručiti preko ASOS-a.

 

Podijeli članak