FOTO by IMDb

Film

“I Know What You Did Last Summer” – dolazi serija od 8 epizoda

admin 06. listopada 2021.

Kultni horor film dobio je seriju od osam nastavka

Prošlo je više od dvadeset godina otkako je u videoteke došao film “I Know What You Did Last Summer” kojeg smo s nestrpljenjem jedva čekali pogledati. 

Nakon što slučajno nalete autom na čovjeka, četvero tinejdžera odluče prešutjeti prometnu nezgodu te baciti leš u more. No nakon godinu dana počinju im stizati prijeteće poruke s tekstom “Znam što ste radili prošlog ljeta”. Izgleda da netko tko zna za njihovu mračnu tajnu počinje njihov život pretvarati u noćnu moru…

Ovog petka počinje prikazivanje 8 epizoda istoimene serije i predstavlja moderan prikaz originalnog slasher filma u kojem su glumile Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr. i Sarah Michelle Gellar.

Obožavatelji ove franšize mogu se radovati velikoj količini krvi, nasilja i psiholoških zapleta” – izjavila je Sara Goodman, kreatorice serije.

Svoje režiserske sposobnosti u seriju je utkao i James Wan koji je svoj zanat “ispekao” na naslovima poput “Saw-a” “Insidiousa“, “The Conjuringa” i “Malignanta“. S obzirom na iskustvo ovog dvojca ne sumnjamo da nas čeka serija koja će odisati napetošću.

Sinopsis serije kaže: “U gradu prepunom tajni grupu tinejdžera proganja tajanstveni ubojica godinu dana nakon smrtonosne nesreće na maturalnoj večeri.”

Ova horor serija u produkciji Amazon Studios i Sony Pictures Television dolazi baš pred početak najstrašnije sezone, one u kojoj slavimo Noć vještica.

Serija “I Know What You Did Last Summer” imat će premijeru 15. listopada, a pretpostavlja se da će istog dana biti dostupne prve četiri epizode.