FOTO by Japan Trend Shop

Bizar

Hvata vas proljetni umor? Za sve ljenjivce tu je nosivi jastuk s vrećom za sjedenje!

Daria Lovrić 31. ožujka 2023.

Možete sjesti ili leći bilo gdje i bilo kada!

Vreće za sjedenje prije nekoliko godina bile su jako popularne i gotovo je svatko od nas u svom domu imao barem jednu. One su udobne, mekane i prilagođavaju se našem tijelu i položaju te dolaze u raznoraznim dimenzijama i oblicima.

Nosivi jastuk s vrećom za sjedenje
Nosivi jastuk s vrećom za sjedenje

S obzirom na to da smo ušetali u najljepši dio godine, dok se ne naviknemo na promjenu temperatura često se znamo osjećati iscrpljeno i umorno. Ako i vi spadate u skupinu meteoropata, onda obavezno škicnite proizvod koji ćemo vam predstaviti.

Naime, Japanci su prenamijenili klasične vreće za smeće i podarili im novu funkciju. Riječ je o nosivim jastucima s vrećom za sjedenjem koji se koriste tako da ih doslovno obučete na sebe.

Putem Japan Trend Shopa pronašli smo Hanalolo nosivi jastuk s vrećom za sjedenje koji dolazi u čak tri veličine (S, M i L) i ima četiri otvora – za glavu, ruke i donji dio tijela.

Ovaj bizaran primjerak možete koristiti kao običnu vreću za sjedenje, a možete ju i nositi. Možete li zamisliti kako idete u šetnju gradom i odjednom na pola pločnika odlučite malo prileći ili u noćnom klubu na trenutak sjednete i odlučite odmoriti stopala od neudobne obuće?

S nosivim jastukom za sjedenje možete prileći gdje god želite i svatko mjesto pretvoriti u svoj udoban kutak, bila riječ o tramvaju, busu, gradskom asfaltu ili prostoji u vašem domu.