FOTO by Hunterboots

Obuća

Hunter x Peppa Pig kolekcija za nove avanture vaših mališana!

Antonija Andabak 03. rujna 2021.

Peppa praščić opet je glavna faca dječjeg kompleta za kišno razdoblje!

Malo kiše, malo sunca…vrijeme se poigrava, a na nama je da pripremimo odjevne kombinacije koje će u korak pratiti izmjene temperatura i (ne)očekivane padaline.

Kada smo već kod kiše, neki neizmjerno uživaju u zvuku i prizoru rominjanja kiše sve dok su u sigurnosti svog doma, idealno zar ne? No što ako se morate adekvatno opremiti za sve one dane kada noge gackaju po lokvama i blatu. Ovdje naravno govorimo o dječjim nogicama koje u vrtiću ili školi moraju imati nepromočivu i sigurnu zaštitu!

Osim zaštitne funkcije, tu je i ona vizualna kojom ćete namamiti svog mališana da obuje čizmice, stavi ruksak na leđa i ponese kišobran čime će se kompletno obraniti od kapljica kiše, a zanimljiv dizajn svih navedenih modnih detalja, osigurat će da jutra prođu u brzom i zabavnom spremanju.

Zašto smo u to tako sigurni? Zato što novi dizajn pršti zabavnim detaljima na temu Peppa Pig što je Hunter još jednom idealno tempirao prije polaska u školske klupe i vrtićka druženja.

Svaki roditelj želi svom djetetu osigurati najbolje, a Hunter slovi kao brend koji svojom kvalitetom pridobiva roditelje, bake i djedove koji će, ako treba i dublje posegnuti u džep kako bi njihovi miljenici imali zabavnu i kvalitetnu opremicu za sva jurcanja po igralištima i dvorištima, ali i svakodnevne šetnje.

Tako će u ruksak smjestiti sve najbitnije stvari poput omiljene čokoladice i igračaka, kišobran će odlično poslužiti kao zaštita od ponekad neumorne kiše, a gumene čizme zaštit će nogice od mokrog tla pa će bezbrižno skakati po lokvicama ako mu baš dopustite da ispuca energiju na njima zanimljiv način!

Gumene čizmice i ruksak dolaze u tri boje: ružičastoj, žutoj i plavoj, a kišobran u dvije varijante boja, no najbitnije je da se na njima lijepo ističe Peppa Pig, omiljeni im praščić među svim animiranim životinjicama.