HUMANITARNA MODNA PRIČA U SRCU ZAGREBA!

Viktoria Šafranić 13. prosinca 2017.

Modno-humanitarna revija CITY MODUS po prvi je puta održana u svečanoj dvorani hotela Sheraton te oduševila sve prisutne.

Lijepa modna priča zaokružena humanitarnom notom privkla je i mnoge osobe iz javnog, društvenog i političkog života koji su svojim dolaskom i donacijom podržali rad Udruge žena oboljelih od raka dojki.

„Koncept ovoga modno-poduzetničkoga projekta zamišljen je tako da putuje po hrvatskim županijama kao platforma za predstavljanje modnih dizajnera, dizajnera nakita i modnih dodataka koji u sklopu svojih gradova i županija stvaraju i proizvode, ali to u svojim gradovima nemaju prilike gdje i pokazati. Svaki CITY MODUS će imati i humanitarnu priču, a ovaj prvi smo željele pokrenuti upravo za vrijeme adventa i odlučile smo se za udrugu žena oboljelih od raka dojke P.I.N.K. life!“ izjavile su organizatorice Iva Loparić Kontek i Hana Tabaković.

Revija je održana pod visokim pokroviteljstvom grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića, Ureda za zdravstvo grada Zagreba, Zagrebačke županije te Varaždinske županije na čelu sa županima. Na reviji je sudjelovalo devet hrvatskih modnih kreatora i modnih kuća, a reviju su nosile poznate dame iz javnog i političkog života Hrvatske, među kojima su bile i saborska zastupnica Sabina Glasovac, glumice Kostadinka Velkovska i Anamarija Percaić, bivše manekenke Iris Androšević Pinjuh, Iva Loparić Kontek i Tihana Zrnić, operna pjevačica Antonela Malis, Miss Hrvatske 2002.

Nina Slamić Gudeljević, bivša Miss turizma Hrvatske Ivančica Pahor, kao i županijske nositeljice titula Miss Hrvatske, pjevačica Katarina Rautek te male manekenke modne agencije MISS4MISS.

Jedan od izlazaka bio je i onaj poznatih mama i njihovih kćeri kao i članica udruge P.I.N.K. life uz podršku ragbijaša ragbi kluba Nada iz Splita. Projekt su svojim dolaskom podržale i Nikolina Pišek, te zamjenica pročelnika Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba Ivana Portolan Pajić te svi prisutni pokazali kako je važno u ovo predblagdansko doba pružiti pomoć i podršku kroz jednu lijepu modnu priču.