Hulahopke kao omiljen modni detalj novogodišnjih partyja!

Viktoria Mikulić 27. prosinca 2018.

Nebitno koliko vam je outfit za posljednju noć u godini jednostavan...hulahopke će popraviti svaki dojam!

Iako su nekoć predstavljale ‘nužno zlo’ bez kojeg zimi ne možemo, hulahopke su posljednjih godina postale nezaobilazan odjevni komad brojnih fashionistica. Ovih dana, Instagram storyji brojnih influencerica preplavljeni su njihovim poziranjem uz božićno drvce, po mogućnosti uz neke od hulahopki s motivom glittera, floralnog printa, zvjezdica, točkica, životinjskog uzorka i slično.

I dok su prošle godine glavnu ulogu imale velike točke, ovog puta nekako su nam najviše zvjezdice prirasle srcu koje zasjenjuju svaki outfit. Mi smo u potrazi za novogodišnjim modnim dodatkom, na policama Calzedonie pronašli hulahopke s baršunastim zvijezdama po cijeni od 119,90 kuna. Nije malo, ali isplati se jer ćete u njima definitivno zasjati poput prave zvijezde. P.S. Uz njih vam definitivno ne treba nakit.

One s motivom točkica dolaze po istoj cijeni i moramo priznati da su jednako efektne, kako na sandale tako i na salonke.

Iako su zvjezdice i točkice najpopularniji uzorci ove sezone, također donosimo i još neke nama zanimljive motive:

Osim hulahopki, u ponudi su i preslatke čarapice s različitim motivima poput mašnica, točkica i slično koje eventualno možete nositi na neki svečani event ili po kući gdje će zasigurno poslužiti kao inspiracija za savršenu Intagram fotku: