FOTO by MARS & Instagram@globalfoodnews

Iće & piće

Hubba Bubba Ice Lolly – sladoled okusa omiljene kaugume!

admin 23. svibnja 2023.

Nadamo se da već ovog ljeta častimo naša nepca...

Nije da se ne ponosimo našim Bubijem – sladoledom s okusom žvakaće gume, ali pronašli smo jedan koji mu je u kategoriji kauguma ozbiljna konkurencija. Ovog ljeta dolazi Hubba Bubba Ice Lolly – sladoled s okusom omiljene žvakaće gume iz djetinjstva.

Foto: MARS

Ovo je prvi put da je robna marka žvakaće gume Hubba Bubba pretvorena u smrznutu poslasticu, koja sadrži led s okusom žvakaće gume s blagim slojem želea. Naravno, sladoled kod nas još nije dostupan, budući da je od ovog ožujka krenulo testiranje na tržištima Velike Britanije.

Michelle Frost, generalna direktorica tvrtke Mars Chocolate Drinks and Treats, izjavila je: „Brand Hubba je nedavno ponovno krenuo uživati u porastu popularnosti, privlačan širokom spektru potrošača, posebno mladima. Shvatili smo da nova generacija Z konzumira ogromnu količinu naših proizvoda, od kojih je Hubba Bubba na vodećem mjestu. Osim savršenog okusa dodatna vrijednost je i nostalgija tako da smo se odlučili za ovaj novi korak u svijetu sladoleda”.

Trenutno se na tržištu nalaze dvije varijante, individualni štapić sladoled po cijeni od oko 1,65£ i pakiranje od četiri komada po cijeni od 2,99£.

Nadamo se da će ova ledena poslastica dodati malo zabave i uzbuđenja i u zamrzivače naših trgovačkih centara.