FOTO by Instagram @tatjana_shopperella / Lotus Biscoff

Dom

Hrskavi karamelizirani Biscoff keksići sada u obliku sladoleda!

Daria Lovrić 27. ožujka 2023.

Stiže trostruki užitak u dvije varijante koje jedva čekamo kušati!

Brend koji stoji iza jedinstvenog keksa i namaza koji izaziva ludu ovisnost otvorio je vrata sladolednog raja s ovim hrskavim, čokoladnim užitkom u obliku sladoleda na štapiću.

Nakon uskršnjeg noviteta LOTUS Biscoff malih čokoladnih jaja punjenih originalnom Speculoos kremom, ususret toploj sezoni u kojoj ćemo sve češće posezati za hladnim slasticama, na tržište nam stiže LOTUS Biscoff sladoled.

Kakva poslastica!

Lotus keksići poznati su u cijelom svijetu po svom specifičnom okusu kojeg bi vrlo lako prepoznali i zatvorenih očiju. Ukusni keksići su postali naša omiljena poslastica uz kavu ili čaj u zimskim mjesecima, ali i glavni sastojak mnogih kolača i torti, posebice cheesecakea.

LOTUS Biscoff sladoled stiže u dvije verzije – onoj s mliječnom i onoj s bijelom hrskavom belgijskom čokoladom. U ukusnom sladoledu krije se trostruki užitak kojeg jedva čekamo kušati.

S jedne strane imate ukusan baršunasti sladoled pripremljen sa svježom kremom od slatkog vrhnja, dok mu neočekivanu notu daju hrskavi komadići Lotus Biscoff kolačića pomiješani s glatkim maslacem od Lotus Biscoff kolačića.

Sladoledi Lotus Biscoff dostupni su u odabranim Woolworths trgovinama diljem Australije. Oni dolaze u kutiji koja sadrži pojedinačno zamotana tri sladoleda od 90 ml, po cijeni od 9,50$.

Držimo fige i nadamo se da ćemo do ljeta i mi uživati u ovoj ukusnoj poslastici dok šetamo gradom ili odmaramo na plažama diljem Lijepe naše.