FOTO by Housebrand

Modni dodaci

House torbica nude nijanse po cijeni od 69,00 kn! Kupljeno!

Antonija Andabak 19. kolovoza 2021.

Nude nijansa primamljiva je i lako uklopiva u vaš casual stil

Volimo sniženja, nesumnjivo nema boljeg osjećaja od onog kada u moru sniženja „naletite“ na ono koje zasigurno nećete propustiti, a sada ćemo vam dati nekoliko razloga zašto ne propustiti malu House torbicu u klasičnoj, nude nijansi!

Osim što je cijena vrlo povoljna, izgled torbice ni malo ne zaostaje za onima skupljeg dizajna. Mala, nosiva za sva godišnja doba, svoju će ulogu ispuniti bilo da idete u šetnju do grada, shopping ili kavu s prijateljicama.

Torbica s lancem – 69,00kn

Jednostavna torbica sa zatvaranjem na preklop i remenom kojeg u jednom dijelu krasni zlatni lanac, možete nositi na ramenu ili u crossbody stilu, preko prsa.

Nude nijansa primamljiva je i lako uklopiva u vaš casual stil, osobito ako isti njegujete od kada ste izdefinirali svoj stil.

Torbica s lancem – 69,00kn

U tijeku sniženja, mnoge zaljubljenice u modu dožive tzv. ishitrenu kupovinu kada kupljene stvarčice nikada ne ugledaju svjetlo dana, no za ovu House torbicu nema straha!

Vrlo ćete je rado birati gotovo za svaki dan, osobito ako ste jedna od praktičnih osoba kojima za dnevne aktivnosti treba nekoliko esencijalnih predmeta.

Torbica s lancem – 69,00kn

Ovu neponovljivu ponudu checkirate OVDJE!