FOTO by Housebrand

Moda

House matching Grinch veste pun su pogodak za vas i vašu snažniju polovicu!

Antonija Andabak 24. studenoga 2020.

Ovog Božića igrajte za tim Grinch!

Uživali u blagdanskom ludilu ili ne, božićni džemperi i ove su godine dio X-mas folklora u kojem mnogi žele dati svoj doprinos, a jedan od dobrih načina je otkačen matching pulover u kojem ćete uživati vi i vaša snažnija polovica!

Mnogi poznati brendovi sredinom su studenog lansirali pregršt toplih, pletenih džempera božićnog motiva koji oduševljavaju bojama, uzorcima i likovima koji je pojavljuju na istima. U moru modnih protagonista koji se pojavljuju na džemperima, mi smo odabrali poznatog zanovijetala i party-breakera: Grincha!

Idealan izbor za one kojima pomalo na živce idu sve pripreme oko blagdana, neizostavan shopping, gužve i pjesmice koje se neprestano vrte na radiju, no ipak – na božićno jutro bez problema poprime svoj festive look u uđu u takvo raspoloženje pa bi jedan džemper s likom Grincha bio idealan za one koji se prepoznaju u opisu!

Crveni džemper s pahuljama i borićima te zelenim likom Grincha savršen je i dojmljiv izbor za vas, dok crni džemper čini idealnu podlogu za ciničnu Grinch “facu” u krupnom formatu.

Dakako, riješeno pitanje džempera ne znači da je modnom izričaju došao kraj, stoga se valja potruditi i obratiti pozornost na ostatak odjevne kombinacije i detalje koji će vas izdvojiti iz mase.

S obzirom na to da mnogi parovi teže tome da se barem jedan Božić odjenu jednako, tako brojevi džempera brzo nestaju pa sugeriramo checkirati ima li vaših brojeva na službenoj stranici House brenda.