FOTO by Housebrand

Moda

House city torbica dolazi u četiri TOP boje po cijeni od 89 kn!

Antonija Andabak 24. kolovoza 2020.

Pronašli smo male city torbice po odličnoj cijeni!

Torbice manjih dimenzija često otkrivaju svoje najbolje karakteristike time što nerijetko u njih možemo smjestiti više stvari no što smo planirali! Pretinci, suptilno našiveni džepići, samo su neki od trikova dizajnera da privuku ljubiteljice accessoriese-a i zavole male city torbice!

Tražeći jednu takvu, zapravo smo naišli na savršenu koja dolazi u četiri moderne boje: crnoj, tirkiznoj, beige i lagano ružičastoj.

Za oko nam je instantno zapela potonja, divna, oku ugodna roskasta boja torbice koju bismo nosili posvuda!I doista, možete odlučiti ponijeti je na posao, za malo sređeniji look, osobito ako vas kasnije čeka večer uz druženje s prijateljima, kada doista želite imati accessories koji odgovara prigodi.

City torbica zahvalan je komad i kada ne želite trošiti puno vremena tražeći esencijalne stvari koje vam u tom trenutku trebaju, jedan pretinac i onaj unutarnji “skriveni“, dozvoljavaju da svoje stvari u torbicu spremite organizirano.

Nositi je možete i u ruci ili na ramenu pošto je remen torbice zgodno iskombiniran i s metalnim materijalom, a dužina torbice u tom slučaju pada idealno malo ispod struka.

Cijena torbice iznosi prihvatljivih 89,00 kn i dostupna je na House web shopu u drugim bojama ako toliko ne preferirate ružičaste tonove.

Tirkizna city torbica jedina je otkačene, vibrantnije nijanse i super će pristajati uz neformalne događaje, osobito ako je želite uskladiti s cipelama na visoku petu, dok su crna i beige klasici koji u mini izdanju izgledaju elegantno i skupocjeno.