FOTO by Instagram @wearehoopsy

Elegant

Hoopsy House je savršena kućica i igraonica za vaše dijete

Mia Vodopija 09. lipnja 2021.

Omogućite djeci nešto potpuno novo i razvijajte im maštu

Za sve vas koji ste mame i tate, sigurno često razmišljate kako zabaviti vašu dječicu. Platnene, plastične, drvene igračke su zakon, no sigurni smo da želite nešto novo, nešto više interaktivno.

Mislimo da je ovo vrijeme u kojem će djeca potražiti inspiraciju u svakodnevnom životu, ali je i vrijeme u kojem im možemo pokazati više sad nego ikad, da nadahnuće mogu pronaći u malim stvarima.

Iako je internet i svo more igrica nešto zbilja zabavno, djeca ne mogu provoditi toliko vremena piljeći u ekrane računala i mobitela. Upravo zato vam danas donosimo slovenski brend Hoopsy.

Kad se prošle godine svijet zaustavio zbog straha i pandemije, mnogi su odlučili slijediti svoje strasti i ispuniti ono što još nisu.

Zastali su i odmah počeli razmišljati što ako je ovo savršeno vrijeme da napokon napišu novu, drugačiju priču koju su oduvijek željeli, ali nisu za nju nalazili vremena.

Ista priča prati i osnivače Hoopsy brenda, kojeg čini skupina od 4 pokretača i proizvođača koji su kombinirali vlastitu strast sa znanjem.

Njihove riječi nisu bile samo riječi nego su provedene u djelo.

Sada ponosno stoje iza marke Hoopsy! Proteklih godinu dana izgrađivali su svoj brend koji će pokrenuti nešto posebno u svakom djetetu i najvažnije, učiniti da se osjećaju nadahnuto njihovim proizvodima i njihovom maštom.

Omogućite djeci nešto potpuno novo i razvijajte im maštu!