Promo

HONOR je u samo dvije godine postigao mnogo, a za 2023. ima još ambicioznije planove

PR 02. siječnja 2023.

Za 2023. godinu HONOR je najavio svoju Dual Flagship strategiju

Unatoč vrlo izazovnim uvjetima poslovanja i recesiji na svjetskom tržištu, nakon dvije godine poslovanja kao neovisan brend, HONOR se može pohvaliti odličnim rezultatima. Uz stabilan rast u Kini gdje je u drugom tromjesečju 2022. dostigao 19,5% tržišnog udjela, ovaj vodeći svjetski dobavljač pametnih uređaja vrlo je ambiciozno krenuo u osvajanje zahtjevnog europskog tržišta.

HONOR danas pokriva više od 200 operatera i distribucijskih kanala te ima više od 30.000 trgovina i pultova s više od 3.000 servisnih centara, devet regionalnih pozivnih centara i 180 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta.

Nakon povratka na europsko tržište s modelima serije HONOR 50, u 2022. tvrtka je predstavila cijeli portfelj svojih uređaja, uključujući pametne telefone HONOR X6, HONOR X7, HONOR X8, HONOR Magic4 PRO, HONOR Magic4 Lite i HONOR 70 koji se nalaze u prodaji i u Hrvatskoj.

Za nadolazeću godinu HONOR je najavio svoju Dual Flagship strategiju kojom će sve preklopne i druge pametne telefone predstavljene u Kini dovesti i na europska i druga svjetska tržišta. Namjera im je ponuditi sveobuhvatan portfelj usmjeren prema različitim cjenovnim razredima, kao i postaviti standarde u industriji estetskim dizajnom, vrhunskim korisničkim iskustvom i dostupnošću vlastite tehnologije.

U Honoru su tako najavili skoru dostupnost svog operativnog sustava MagicOS 7.0, koji olakšava povezivanje pametnih telefona, tableta, računala i drugih IoT uređaja, a u suradnji s Microsoftom, međunarodnim korisnicima nudi i Phone Link kojim se određeni HONOR pametni telefoni mogu jednostavno povezati s Windows računalima.

HONOR pametni telefoni sve su popularniji i traženiji među korisnicima koji su prepoznali njihovu kvalitetu i odličnu vrijednost za novac, a priznati su i u industriji koja im je dodijelila brojne nagrade. Na svojem prvom svjetskom predstavljanju na sajmu MWC 2022 u Barceloni, HONOR je dobio čak 29 nagrada, a odlični rezultati nisu izostali ni na sajmu IFA u Berlinu, gdje je dobio 21 nagradu, uključujući nagradu EISA BEST BUY SMARTPHONE 2022-2023 za pametni telefon HONOR 70.

U novoj godini HONOR je najavio širenje poslovanja na 20 ključnih tržišta diljem svijeta, uključujući nekoliko ključnih tržišta u Europi poput Velike Britanije, Francuske, Njemačke, Italije, Španjolske, Finske, ali i Hrvatske, gdje namjerava znatno pojačati svoju ponudu. Osim pametnih telefona, u Hrvatskoj tako možemo očekivati i prijenosna računala, tablete, slušalice i rutere, ali i ostale prijenosne uređaje. S velikim interesom iščekujemo vidjeti koje će nam sve inovacije i tehnološke mogućnosti HONOR ponuditi u narednom razdoblju.

###

HONOR je vodeći svjetski dobavljač pametnih uređaja. Posvećen je tome da postane globalna tehnološka marka i da kroz svoje moćne proizvode i usluge stvara novi inteligentni svijet. Uz svoj nepokolebljiv fokus na istraživanje i razvoj, predan je razvoju tehnologije koja ljudima diljem svijeta omogućuje da idu dalje, dajući im slobodu da postignu i učine više. Nudeći niz visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prijenosnih računala i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu, HONOR-ov portfelj inovativnih, vrhunskih i pouzdanih proizvoda omogućuje ljudima da postanu bolja verzija samih sebe.

Za više informacija posjetite HONOR online na www.hihonor.com/hr/