FOTO by Next

Dekor

Home dekor nakon blagdana – pampas u još originalnijoj izvedbi!

Viktoria Mikulić 17. siječnja 2024.

Jeste li i vi ljubitelji boho stila uređenja?

Pampas trava ima pahuljasti, pernati izgled, a stabljike mogu biti svijetlo bijele, pješčano smeđe ili čak blijedo ružičaste.

Od modernih dnevnih soba, šarmantnih ulaza i boho spavaćih soba do blagovaonica, kupaonica, pa čak i dječjih soba, zaokružili smo najbolje ideje za uređenje pampas trave za svaku sobu. Samo zamislite visoke stabljike u kutu dnevne sobe, pahuljasti svežanj na stoliću za kavu ili stylish buket izložen u predvorju.

Bez obzira na stil vašeg doma, umjetna pampas trava unosi prirodan, boho izgled u svaki interijer koji, čini se, nikad ne izlazi iz mode.

Mi smo ovog puta odlučili predstaviti malo drugačiju varijantu pampasa koji nije namijenjen za vazu, već će ukrasiti naš interijer.

Na web trgovini Next pronašli smo pampas u obliku cvijeta u crnoj boji koji će najupečatljivije izgledati na čisto bijelom zidu. Ako pak ne možete zamisliti pampas drugačije nego u bež tonu, nadamo se da će vam ovaj luster biti inspiracija za uređenje doma.

Jedna od ideja je i pampas dekoracija koju možete objesiti na neko uočljivo mjesto u domu, a koja također može biti izvrsna dekoracija prilikom uređenja blagovaonskog stola.

Ako ne znate koje ukrase postaviti nakon što su završili blagdani, s pampasom definitivno nećete pogriješiti.