FOTO by Euromix

Dekor

Home decor proljetna avantura

admin 12. ožujka 2024.

Osvježite svoj dom ili apartman s novim dekoracijama

Bliži nam se dolazak proljeća i s nestrpljenjem iščekujemo dolazak dužih i ljepših dana u kojima ćemo većinu vremena provoditi izvan svog doma. Buđenje prirode i sva ljepota živih boja natjerat će nas da što više vremena provodimo na otvorenom, ali prije toga ne smijemo zaboraviti na proljetno sređivanje, kako bi najljepše godišnje doba dočekali u osvježenom domu.

I dok će netko osvježenje tražiti u kupovini nove kutne garniture, drugi će pažnju posvetiti detaljima i pokušati svoj dom oplemeniti novim dekoracijama i naj tačin unijeti proljetnu svježinu u svoj dom.

Ako spadate u onu grupu kreativaca koji će se fokusirati na detalje najprije se riješite svih nepotrebnih stvari koje ste nagomilali posljednjih nekoliko mjeseci. 

Obzirom da sve kreće s čišćenjem i organizacijom doma, poslužite se organizatorima stvari, odjeće i drugih predmeta te krenite u home decor proljetnu avantaru.

Kao inspiraciju koristili smo prepune police domaćeg splitskog brenda Euromix unutar kojeg smo pronašli sve potrebno za proljetno sređivanje doma ili apartmana. 

Krenite s jednom biljkom…

Prvi znakovi buđenja prirode su već naveliko vidljivi, a upravo vas ona može inspirirati na prvi korak u početku vašeg proljetnog sređivanja. Jedna jednostavna biljka može biti odličan start, a na vama da je odaberete želite li nešto veće ili jednostavnije, poput sukulenta ili mini kaktusa. 

Unutar Euromix trgovine pronašli smo nekoliko primjera predivnih biljaka koje bi mogle krasiti i vaš kutak doma. Euromix se na tržištu nalazi više od 25 godina i posluje u sklopu čak 8 poslovnica, od čega se 6 nalazi u Splitu, 1 u Sinju, 1 u Omišu.

Popularni brend posljednjih se 25 godina afirmirao kao trgovac koji nudi stalno širok izbor asortimana i koji je unatoč promjenama na tržištu uvijek zadržavao prihvatljivu cijenu, uvijek nižu od konkurencije.

Osim svoje nove biljke unutar ponude pronaći ćete i bogat izbor opreme za dom i apartmane poput tekstila i posteljine, raznorazne proizvode za organizaciju kućanstva, igračke, dekor za proslave te asortiman za kućne ljubimce.

Ne zaboravite na kuhinju

Nakon što ste pronašli nove detalje koji će unijeti svježinu u centralno mjesto boravka u vašem domu, vrijeme je da se fokusirate na onaj iz kojeg se šire najljepši mirisi koji okupljaju čitavu obitelj oko blagovaonskog stola.

Unutar Euromix ponude pronaći ćete široku paletu kvalitetnih proizvoda za kuhinju i blagovaonicu, a u nastavku vam izdvajamo nekoliko divnih setova tanjura, pribora za jelo i kuhinjskog inventara uz koji će priprema svakog objeda biti igra.

Nakon što ste osvježili dvije glavne prostorije svoga doma pripremite si šalicu omiljene kave i uživajte u trenucima mira i zasluženog odmora.

Oprema za apartmane

S obzirom na činjenicu da se Euromix prodajno mjesto nalazi u srcu Dalmacije, unutar ponude možete pronaći i bogat izbor opreme za opremanje apartmana koje bi vas moglo izdvojiti od konkurencije. 

Uz sve Euromix poslovnice, od kojih su najveće u centru Mall of Split i na splitskim Mejašima, od prošlog ljeta, upravo zbog velike potražnje u opremanju apartmana, Euromix je proširio izbor otvorivši poslovnicu na TTTS-u koja na prostoru od preko tisuću kvadraća obara sve rekorde u ponudi asortimana.

Euromix – centralno mjesto za proljetno sređivanje doma i apartmana

Euromix je kao domaći trgovac postao prepoznatljiv po više od dva desetljaća dugoj tradiciji uspješnog poslovanja na području grada Splita i okolice. Dugogodišnjim radom i iskustvom te kvalitetnom ponudom pronašli smo put do svojih kupaca.

Od 1997. godine moderniziramo se korak po korak u poslovnicama Euro Mix-a te nadopunjujemo asortiman da zadovoljimo potrebe naših kupaca.

Ako ste u potrazi za novitetima koji će vašem domu podariti novi izgled, bogati asortiman za opremanje doma, apartmana i onih svakodnevnih potrepština potražite putem Euromix webshopa ili na prodajnim mjestima, a za sve aktualnosti zapratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.