FOTO by Etsy

Dekor

Home alone ukrasi za bor prava su atrakcija za one kojima Božić ne prolazi bez ovog filma!

Antonija Andabak 02. studenoga 2020.

Ukrasi sadrže najupečatljivije isječke iz filma "Sam u kući", stoga ćete moći provjeriti znate li cijeli film napamet!

Bez nekih tradicionalnih stvari teško je zamisliti Božić, a jedna od njih i ove je godine obiteljsko gledanje filma “Sam u kući” kojem se neizmjerno veselimo! A što kažete na ideju da podignete “Home alone” ugođaj na višu razinu, osobito ako se smatrate zagriženim fanom ovog klasika!

Na Etsy web stranici ovoga smo puta pronašli kuglice za bor vrijedne vaše pažnje, a riječ je o božićnim ukrasima koje krase glavni likovi poput Kevina, Kevinovog mlađeg brata, “Wet Bandits” provalnika Marva i Harryja te pisani isječci najupečatljivijih scena filma poput “Keep The Change, Ya Filthy Animal!” i mnogih drugih.

Kuglice će vas podsjetiti na to koliko doista poznajete ovaj film, hoće li potvrditi tvrdnju da ga doslovno znate napamet ili ćete ipak ustanoviti da biste ga ovog Božića trebali gledati pozornije.

Ukrasi za bor prava su atrakcija za prijatelje i rodbinu koja će zasigurno sa zanimanjem razgledavati jelku te paralelno testirati svoje znanje.

Ove godine tema vašeg božićnog drvca može biti inspirirana Home alone jelkom, stoga ćete se potruditi nabaviti mnogo lampica i šarenih ukrasa, a sigurni smo da će se istoimene otkačene kuglice štosno uklopiti u cijelu tematiku.

Kako smo provjerili, na Etsy stranici još uvijek ne isporučuju u Hrvatsku, no ove bi kuglice mogle biti dobra ideja za samostalno izrađivanje kuglica! Zabava je zajamčena!