FOTO by Lego

Zabava

“Home Alone” Lego kuća od 3955 komada kockica izgleda impresivno

admin 26. listopada 2021.

Ljubitelji Lego kockica i kultnog filma bit će oduševljeni

Lego kockice obilježile su većinu našeg djetinjstva, a posljednjih nekoliko godina iz danske tvornice dolaze sve zanimljivije tematske kreacije.

Kako se bliže blagdani tako je i došlo vrijeme za nešto božićno, a što bolje predstavlja Božić od kultnog filmskog klasika “Sam u kući“?

Ovog je tjedna danska tvrtka predstavila svoj najveći Lego Ideas set do sada, a dolazi u vidu kultne kuće Kevina McCallistera iz filma Sam u kući.

Ovo čudo od 3955 komada kockica ispunjeno je filmskim trenucima, tajnim skrovištima i brojnim Kevinovim zamkama.

Jednom kada složite ovaj set moći ćete odglumiti Kevinovo klizanje sanjkama po stepenicama, moći ćete udariti Marva glačalom po licu, spustiti se užetom do kućice na stablu, osloboditi Buzzovu tarantulu pa čak ispustiti i limenku boje na stepenicama.

Lego je čak uspio u kuću ukomponirati i zastrašujuću peć iz podruma s otvorenim “čeljustima” te sa svjetlećom kockicom za dodatan efekt.

Kompletno zdanje otvara se poput kućice za lutke i može predstavljati sate i sate zabave za vas i vaše najmlađe. Set kreće u prodaju 1. studenog, dolazi po cijeni od 250$, a moći ćete ga pronaći unutar Lego web trgovine.