FOTO by IMDb

Film

Holy Family – španjolska triler drama koju ćete pogledati u jednom dahu!

Viktoria Mikulić 18. listopada 2022.

Intrigantna serija od 7 epizoda držat će vas u neizvjesnosti do samog kraja...

Sveta obitelj (španjolski: Sagrada familia) je istodobno triler i dramska serija koju je kreirao Manolo Caro za Netflix. Glumačku postavu čine Najwa Nimri i Alba Flores uz Macarenu Gómez, Ellu Kweku, Carlu Campru, Álexa Garcíju, Ivána Pellicera i Álvara Rica. Dobio je streaming izdanje 14. listopada 2022.

Nova Netflix serija od koje se nećete odvajati!

Glavnu ulogu dobila je Najwa Nimri, trudna inspektorica iz serije “La casa de papel”, a jednu od sporednih uloga čini i Nairobi iz istoimene serije, odnosno Alba flores.

Radnja serije:

Ova serija propituje definiciju majčinstva. Gloria živi u otmjenoj četvrti u Madridu. Svoga malenog sina Huga vodi posvuda sa sobom, a prijateljice su joj većinom dobrostojeće žene. Ona je umjetnica koja nikoga ne dovodi u svoju kuću, no ipak poklekne zbog sinovog rođendana.

Iako Gloria nije htjela nikoga dovesti u svoju kuću, ubrzo shvati da bi to njezinim prijateljima moglo izgledati čudno. Kako bi normalizirala svoju egzistenciju, odlučila je organizirati Hugov prvi rođendan.

holy family netflix serija

Njezine prijateljice, Blanca i Alicia, znale su da je Gloria samohrana majka koja živi s au pair (osoba koja se brine za dijete) Aitanom. Ali u stvarnosti, Aitana je Glorijina kći. Gloria još ima i sina kojeg drži zatvorenog u sobi. Abel/Eduardo ostaje u svojoj malenoj sobi cijeli dan i smije napustiti kuću samo noću kada na ulici nema nikoga. Aitana/Mariana pohađa satove filma u ime svog brata, kojem više nije dopušteno pohađati školu.

Mariana je strastveni zaljubljenik u klavir, što joj je omogućilo da upozna Marcosa. Marcos je sin jednog od najtalentiranijih španjolskih glazbenika.

holy family netflix serija

Kad je Marcos čuo Marianu kako svira klavir, znao je da je posebna. Iako je Mariana uživala u Marcosovom društvu, nije mu se mogla posvetiti, znajući da žive u laži i da će sve uskoro biti gotovo.

Pogledajte trailer:

Jedno je sigurno, intrigantna serija od 7 epizoda držat će vas u neizvjesnosti do samog kraja… a sudeći prema završetku iste, možemo očekivati i drugu sezonu.