Film

Holidate – blagdanska romantična komedija koju morate pogledati

Krešimir Šustić 02. studenoga 2020.

Film o kojem svi pričaju je stigao na Netflix

Došlo je doba godine u kojem ćemo većinu večeri provoditi u toplini naših domova uz šalicu omiljenog napitka, dekicu i blagdanske filmove koji nam stvaraju toplinu oko srca.

Najbolji za takve prigode su klasici koje svake godine gledamo iznova i nikako nam ne mogu dosaditi poput: Sam u kući, Zapravo ljubav, Praznik i slično.

No pojavom popularnih internetskih platformi svaka godina je bogatija za nekoliko novih, koji su snimljeni kako bi nas osvojili i svrstali se među one koje ćemo pamtiti.

Tako na Netflixu imamo prilike uživati u bajkovitim romantičnim trenucima, smijati se uz urnebesne komedije, ali i zapitati se o nekim stvarima potaknuti dramama filmskih junaka.

Ovogodišnji novitet u kojem su glavne uloge pripale simpatičnoj Emmi Roberts i Luke Braceyu zove se “Holidate” i uopće nas ne čudi što je proteklog tjedna bio najgledaniji u Lijepoj Našoj.

Seksi samci kojima je muka od toga da budu slobodni svakog blagdana, nakon slučajnog susreta u shopping centru smišljaju plan da si međusobno budu plus jedan za sljedeću kalendarsku godinu.

Naravno, nije im trebalo dugo da shvate kako je Kupid ispalio ljubavne strelice i povezao ih kako bi osjetili međusobne osjećaje koji ih tjeraju na razne ludosti.

U nastavku donosimo službeni trailer ovog filma za koji vjerujemo da će vas primamiti uz male ekrane i opustiti moždane vijuge uz dozu smijeha i ljubavi.