FOTO by IMDb

Film

Hold Tight – još jedna adaptacija Harlana Cobena vrijedna gledanja!

Viktoria Mikulić 27. travnja 2022.

Kada mladić nestane ubrzo nakon što mu prijatelj umre, život u zbijenom, bogatom predgrađu Varšave polako se raspliće, razotkrivajući tajne i laži.

Nemojte nam zamjeriti što je “Hold Tight” došao na naše ekrane, a mi smo je zamalo smetnuli s uma. Toliko je toga u pripremi iz kolekcije Harlana Cobena da je izazovno sve pratiti. Ali s uspjehom nedavnih serija (The Innocent, Stay Close), Netflix sigurno uživa u tome što ima ovaj svemir u svojoj oružarnici (zasigurno im je potreban nakon nedavnog pada broja pretplatnika).

Ako ste upoznati s pričama Harlana Cobena znat ćete da je riječ o radnjama koje su prepune zapleta. Napetost raste iz minute u minutu, baš poput vožnje roller coasterom.

“Hold Tight”, nova serija koja je na Netflix stigla 22. travnja temeljena je na romanu Harlana Cobena. Ovaj triler ima šest epizoda i nekoliko poznatih likova iz druge Netflixove adaptacije.

Serija „Hold Tight“ je priča o dječaku po imenu Adam, koji vjerojatno krije tajnu o smrti svog najboljeg prijatelja Igora dok se njegova majka brine za njega.

Počinje kao pojednostavljena priča o prepotentnoj majci i ožalošćenom sinu, ali ubrzo postaje zavjerenička noćna mora. U nastavku pogledajte trailer koji će vas zasigurno odmah zaintrigirati da već večeras ovu seriju skinete s dnevnog reda: