FOTO by Sinsay

Modni dodaci

Hogwarts ruksak iz Sinsaya od 84,90 kuna je sve što ove jeseni priželjkujemo!

Viktoria Šafranić 18. listopada 2021.

Modni dodatak koji će staviti pečat na svaku odjevnu kombinaciju...

Kada se pojavila prva Harry Potter knjiga, nitko nije mogao znati da će doživjeti takav enorman uspjeh. No čitajući stranicu po stranicu, nema osobe koja nije primijetila njezin golem potencijal. Riječ je o jednim od najzaslužnijih romana za procvat čitanja kod djece, koje više nismo morali toliko nagovarati na čitanje.

Ovu uspješnicu jednako su upijali i veliki i mali i postala je bestseller u čitavom svijetu. Rasprodana je u nevjerojatno puno primjeraka te samim time vinula njezinu spisateljicu, J.K.Rowling, u nebesa. Ova autorica nastavila je niz Harry Potter knjiga od kojih je svaka bila još zanimljivija, a sveukupno postoji 7 nastavaka. S obzirom na popularnost u čitavom svijetu, snimljeni su i filmovi za svaki nastavak.

Osim filmske industrije, još je mnogo drugih poduzeća iskoristilo uspjeh malenog čarobnjaka. Dekorativne i modne djelatnosti počele su uvrštavati Harryja, Hermionu i Rona u svoje nove kolekcije, koje su u danu bile rasprodane.

Sinsay je jedan od takvih brendova koji nas često iznenadi odjevnim komadima i modnim dodacima s motivima najpoznatijih likova, kao i detaljima poput kultne škole čarobnjaštva Hogwarts – te 4 famozne kuće – Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff i Ravenclaw.

Danas su nas impresionirali accessoriesom koji će upotpuniti naše outfite. Bordo crveni ruksak s camel smeđim detaljima je sve što ove jeseni priželjkujemo. Iako nam se čini da je namijenjen za djecu, mi smatramo da bi jednako lijepo pristajao i odraslim ljepoticama. Osmišljen je u vintage ruhu što ga čini božanstvenim, a krasi ga i natpis Hogwarts. Ako obožavate Harry Pottera i sve povezano s njime, onda je ovaj ruksak vaš sljedeći modni adut. Pronaći ga možete na Sinsayu po cijeni od 84,90 kuna.