FOTO by Box lunch

Zabava

Hogwarts puzzle koje svijetle u mraku donose dozu magije u naše životne prostore

Krešimir Šustić 14. rujna 2020.

Ljubitelji popularnog čarobnjaka, pripremite čarobne štapiće

Ukrašavanje interijera dekoracijama koje daju osobni štih našem domu, od sada je puno jednostavnije uz ponude web shopova koji nam omogućuju da u naše životne prostore unesemo nešto originalno i unikatno.

Posebno su nam zanimljive one stvarčice oko kojih se sami moramo pomučiti kako bi dobili završni proizvod i s ponosom ih stavili na vidljivo mjesto u nekom kutku naše oaze mira.

Ukoliko isti dolaze s motivima omiljenih filmskih likova, to nam pruža dodatno oduševljenje i zadovoljstvo, te smo spremni potrošiti poveću količinu novaca kako bi ih si priuštili.

Tako smo švrljajući internetom naletjeli na ponudu web shopa Box lunch koja nas je oduševila novitetom u obliku puzzli koje svijetle u mraku sa slikom omiljene škole za čarobnjake, Hogwartsa.

Veličanstveno mjesto je samo jedan od čarobnih elemenata koji filmove o Harryju Potteru čini tako nevjerojatnima, a u ovoj varijanti zaista nas je natjerao da pomislimo kako je magija stvarna i dio svih nas.

Paket se sastoji od 550 komada za koje vjerujemo da ćete ih čim prije složiti, samo kako biste uživali u noćnom pogledu na školu koja će vas obasjati svojim svjetlećim elementima.

Ukoliko ste obožavatelj puzzla i filmova o Harry Potteru, počastite dijete u sebi i nabavite ovaj fenomenalan primjerak klikom na LINK.