Promo

Högl razigrana ljetna kolekcija raskošnih uzoraka

PR 27. svibnja 2019.

Dolce vita u Höglu!

Ljeto je napokon na vidiku! S ljetom dolazi lagana, prozračna odjeća i raznobojni modni dodaci pa je Högl dizajnirao tri savršene mini kolekcije raskošnih uzoraka.

Čaroban pogled na more azurno plave boje, odsjaj sunca u kosi i uz sve to limoncello u ruci – to je pravi talijanski stil života! Zamišljamo vas na pitoresknoj obali Amalfi i njenim raskošnim zelenim terasama uzduž zaljeva Salerna. „Dolce far niente“ – ima li što bolje?

Za takvo opušteno modno ljeto Högl nudi mediteranski stil s profinjenim printom u jarkim bojama. Tu je i atraktivan uzorak u kombinaciji limuna i grožđa koji krasi natikače, sandale i torbe i koji modernim komadima dodaje pravu dozu ekstravagancije i neodoljivi talijanski šarm.

Za nepopravljive romantičarke rezervirana je cvjetna kolekcija koja pršti od optimizma i savršeno pristaje uz bijelu odjeću koju tako rado nosimo u vruće ljetne dane. Možda ste već isplanirali godišnji odmor, a na vašoj listi nedostaje samo udobna obuća trendovskog dizajna – požurite u Högl po najbolje komade!

###

Sve kolekcije dostupne su u zagrebačkoj trgovini u Ilici 12 te u Westgate Shopping Centru u Jablanovcu.