FOTO by PR

Ho Ho Ho! Stigao novi essence adventski kalendar „merry everything & happy always“!

PR 11. listopada 2023.

Uz ova 24 IT limitirana komada dočekajte Božić!

Svake godine… nije samo vrijeme za Djeda Mraza, već i novi essence adventski kalendar! Uz ovogodišnji moto “merry everything & happy always”, nijedna ljubiteljica ljepote neće ostati neispunjena – garantirano!

Čak i izvana, kalendar vas uvodi u blagdanski duh s prekrasnim božićnim kuglicama i slatkim detaljima u prazničnim bojama. S ljubavlju ispunjen, adventski kalendar izmamit će osmijeh na lice vama – ili vašim najdražima – svaki dan do Badnjaka.

Uz ograničeno izdanje essence adventskog kalendara “merry everything & happy always”, Božić će sigurno biti nezaboravan, s 24 iznenađenja u svečanom ruhu.

essence Adventski kalendar merry everything & happy always

Za one koji jedva čekaju, evo malog teasera: iza 24 vrata kriju se ograničena izdanja proizvoda koji stvaraju potpuni izgled lica, očiju, noktiju i usana, kao i neki praktični alati za uljepšavanje.

Na primjer, tu je simpatičan mini sjajni lak za nokte koji će zajamčeno pristajati uz svaku božićnu odjeću. Za savršenu svečanu šminku usana isprobajte njegujuće svjetlucavo sjajilo za usne ili polumat ruž u sofisticiranoj nijansi bobičastog voća.

Za trenutke ugađanja tijekom blagdanske sezone isprobajte essence holo masku za lice i svjetlucavu ružičastu pincetu za obrve.

I ovaj must-have također jamči blistave trenutke: perle za lice i nokte savršeno naglašavaju nokte i lice. Ako su dani uoči Božića malo stresni, puder za usavršavanje lica osigurat će besprijekoran ten. Uz ova 24 it-komada, Božić može doći!