FOTO by Sinsay

Dekor

Ho Ho Ho! Božićne papuče već od 34,90 kn čekaju samo na vas!

Mia Vodopija 26. listopada 2021.

Praznici nam stižu, praznici nam stižu!

Ljubitelji šarenila, šljokica, kolača, bakalara, purice s mlincima i naravno, božićnog dekora, napokon dolaze na svoje. Prošla godina nije bila jako „merry“, ali se zato veselimo ovom Božiću, koji je sve bliže i bliže!

Svi znamo da su hladne zimske noći stvorene za lijeno izležavanje i grljenje na kauču, u udobnoj odjeći uz vruću čokoladu. Ako ste spremni za ugodu u božićnoj pidžami i kućnom ogrtaču ili velikom džemperu, ne zaboravite na tople papuče!

Bez obzira na to imaju li estetsku funkciju zbog svog izgleda, niti jedan božićni set pidžama nije potpun bez toplog i slatkog para papuča koje će vas utopliti do kraja.

Srećom, postoji mnoštvo prekrasnih opcija papuča kako biste se osjećali toplo i ugodno, a izgledali sjajno. Mnogi brendovi lansirali su svoje božićne papuče divnih dizajna.

Bez obzira volite li papuče tradicionalnog dizajna, poput onih sa sobovima ili Djedom Božićnjakom, ili volite papuče koje imaju dodatke 3D dizajna ili pom poma, postoji mnogo neobičnih i zabavnih opcija za kupovinu ovog predbožićnog vremena.

Mi smo zavirili u ponudu brenda Sinsay i donosimo vam najbolje božićne papuče u galeriji ispod!

Naravno, ako ste fanovi suptilnih dizajna koji su pogodniji za korištenje tijekom cijele godine, ovdje ima nešto i za vas. Božićne papuče izrađene su od svih materijala, od udobnog pamuka preko vune, što znači da zaista postoji nešto za svakoga.

Ako ove godine tražite božićne papuče za sebe ili voljenu osobu, onda smo uvjereni da ste pronašli nešto za sebe!